Това, което може би пропуснах да кажа е че ние сме говорили по тази тема, относно ревността. Не веднъж съм й повтарял и съм се опитвал да й натякна в главата, че тя е всичко за мен, че не искам други момичета, че тя е единствената за мен и без значение какво стане, ще искам да съм до нея, че ще показвам съдействие във всеки момент.

Имаме си безгранично доверие един с друг, но това доверие понякога е помръчавано от ревността й, която показва в по-големи количества. Всеки човек е ревнив, въпроса е до каква степен ще го покаже.

А тези игрички съм ги играл, и аз съм се държал по същия начин с нея, а тя свиква с този начин, защото знае, че налага същите си навици върху мен, а това ограничава до голяма степен личното ни пространство и на двамата. Т.е няма скрито-покрито, Джаро всичко знае.

Може би решението за мен е да поговоря.... отново, по сериозно с нея на тази тема и да си наложим някакви правила във връзката. Вече нямам нервите да й повтарям всеки път, когато се скараме, това за 'доверието, любовта ми към нея' и след 30 минути сякаш нищо не е станало.