Ако ще ми цитираш коментарите, моля те цитирай всичките:

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
И досега си говорил с нея, с какво този път ще е по-различен?
А колкото до това, че ще смекчиш ревността... Еми, нека го погледнем така - все едно да помогнеш да алкохолик или наркоман да престане. Почти невъзможно е. Не можеш да подтиснеш качеството на дадена личност. А ревността е точно това - качество и част от характера на приятелката ти, която не можеш да заличиш, но която не можеш и да приемеш.
Много си наивен, и жестоко ще бъдеш наранен.

Валдес е прав - нищо не разбра от това, което се помъчихме да ти кажем.
По точно от това няма накъде. Авторе, казваш че си говорил много пъти и преди за това с нея, но след 30 минути все едно нищо не е станало. Това ме прави склонна да мисля, че и този път разговорът ще влезе през едното и ухо и ще излезе през другото.

Ревността, да, не може да се промени. Всеки човек, както ти каза авторе, е ревнив. Някои обаче са по-ревниви от други. Това на приятелката ти обаче е просто крайно. След някой друг месец няма да те пуща до тоалетната да се изпикаеш, ами ще припка в нея заедно с теб. Може дори да поиска да преглежда скайп-а, фейса и дори телефона ти. Не бих се учудила ако го направи.

Казваш и или да приеме факта, че ти си по-общителен и обичаш да излизаш с хора, или да си хваща парцалките и пътя.
Предложих сериозен разговор в началото, защото не знаех че те вече са провели множество такива разговори. И обърни внимание на последното което написах в изречението:

БИЙ И ШУТА.

Така че преди да започнеш да ме наричаш наивна, преди да цитираш мои коментари, прочети всичко, идиот загубен.