- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя прекрачи границата!
Големия праз, че съм уверена във връзката си. Той е неописуемо свестен и аз съм наясно, че никога няма да ми изневери. Това не пречи да съм се дразнила понякога на девойки, които си мислят, че да си обвързан не значи нищо и си мислят, че що да не се пробват. Случвало се е. Той ги реже. На мен ми е неприятно. Нормално човешка реакция на обидено същество, което са го заобиколили с идеята, че не е пречка. Далеч не е и по никакъв начин не може това, че съм го изревнувала от нещо такова, повод за късане. Той самия ме е ревнувал от мои приятели, но като видя, че е напълно безпочвено, забрави и всичко мина напълно.
Говориш все едно си нон стоп идеален и с идеална представа за себе си. Всеки човек си има периоди, в които е малко или много несигурен в себе си. Нищо странно не е това, нито пък заслужава шут отзад и раздяла. Минава. При една здрава връзка минава ужасно бързо. В моите случаи отнема от 10 минути до 1 ден макс.
Дриймърче, да, тяхната връзка определено е за край. Човек, ако стигне до такива груби проверки, значи вече е излетял самолета. За този случай съм напълно съгласна с теб. За другата част само не съм.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()