.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Unhappy Моля дайте някав съвет :(

Добро утро на всички. И така по темата ! Трагнах с едно момиче което не обичам, но не мога да скасам с нея шото знам какво е гадно да те одрежат и все едно нищо е нямало пък и тя ме обича :X Не знам какво да правя Дайте някав съвет моля ви

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Скъсай с нея докато е време и не продължавай да я залъгваш....
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Защо си тръгнал с нея като не я обичаш ? По-добре и кажи истината вместо да я лъжеш и да губиш ,както твоето така и нейното време!
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Такова нещо като да отрежеш някого безболезнено няма. Но колкото по-навреме толкова по-добре. Иначе и даваш само напразни илюзии.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    много повече боли да те лъжат че си обичан отколкото да те зарежат
    обясни й как стоят нещата и че не би искал да я лъжеш за чувствата си и не искаш да я нараниш

Не знам и аз защо, но някак нещо неми дава да скъсам с нея :X А как да го направя по - най заобиколения начин ??

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отрежи си ритуално ташаците и и ги подари в кутийка. Явно е че не ги ползваш. Друго смислено нещо надали можеш да направиш.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    А тогава защо тръгна с нея , по дяволите?

Сложи края , докато не е станало късно. Не я самозалъгвай и не й давай празни надежди.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ти добре ли си човек на почти 14 съм кво да трагна да еба всяка под камак и над камак ли ??? Ташаците няма да си режа Пък ако ще и 3 световна да стане

Щото тя ми каза, че се хванала на бас, че ще трагне с мен и ме помоли да трагнем за 2-3 дена после ми каза, че ме харесва и ми стана адски тъпо :X Пък и вече измислих идеалното решение как да скъсаме Ше ми е кофти, че разтройвам човек който има чуства към мен :X

Град
    В мислите на хората
    Няма да ебеш никоя. Не заслужаваш даже разголен врат да гледаш.

Типично момичешко поведение имаш и си прекалено наивен за да вземеш адекватно решение. Хленчиш като момиче. Отделно че си се оставил да те въртят много яко. И вярваш на всяка глупост, която ти пелтечи момата.

Айде кажи ми от всичко до тук кое показва че си момче и заслужаваш ташаци?

Dr. Gregory House

Къде хленча само не разбрах ??? Кое ми е момичешкото поведение ??? Я ми кажи Това, че ме е жал за хората ли или ???

Супер фен Аватара на shmatarok
    Лапешка работа.

Казваш й, че не я харесваш и т'ва е. Ще се сърди седмица/месец, ама после ще й мине, сигурно и тя е на твоите години и едва ли ще прави големи драми ;д

Хмм реших проблема моля да истриете темата Или да я заключите

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    хах ми че как го реши бе нали беше задънена улица без изход?

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    много повече боли да те лъжат че си обичан отколкото да те зарежат
    обясни й как стоят нещата и че не би искал да я лъжеш за чувствата си и не искаш да я нараниш
    +1 Просто не я залъгвай повече.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marin_9867 Виж мнението
    Добро утро на всички. И така по темата ! Трагнах с едно момиче което не обичам, но не мога да скасам с нея шото знам какво е гадно да те одрежат и все едно нищо е нямало пък и тя ме обича :X Не знам какво да правя Дайте някав съвет моля ви
    Пише се:

трЪгнем
    скЪсам
    оТрежат

Как така тя те обича, след като се е хванала с теб, заради бас? Колко часа общо прекарахте заедно в тези 2-3 дена? Най-много 5? Дори не знаете значението на думата обич.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Отрежи си ритуално ташаците и и ги подари в кутийка. Явно е че не ги ползваш. Друго смислено нещо надали можеш да направиш.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Няма да ебеш никоя. Не заслужаваш даже разголен врат да гледаш.

Типично момичешко поведение имаш и си прекалено наивен за да вземеш адекватно решение. Хленчиш като момиче. Отделно че си се оставил да те въртят много яко. И вярваш на всяка глупост, която ти пелтечи момата.

Айде кажи ми от всичко до тук кое показва че си момче и заслужаваш ташаци?
    Точно. Това, което валдес пропусна да спомене е, че цялата история е

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Лапешка работа.
    Типичи 14 годишни сте. Хванали са се на бас да ходят 2-3 дена. Бахти. А сега пък въпросната имала чувства. Уау, как успя да го разгадае? След като титлата "гаджета" застана пред имената им?
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-22-2012 на 13:19

Вие сте баси хората :X Човек ве помоли за малак съвет а вие го нападате :X Заключете темата моля !!!!!

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Причината да те нападат е, че си още малък, но ще продължиш да правиш такива неща и след време, ако не получиш няколко груби мнения. Не си постъпил правилно, че си тръгнал с момиче, което има чувства към теб, без да можеш да отвърнеш на тях. Хубаво е, че ти е мъчно и не искаш да я нараниш, но трябваше да мислиш предварително, защото сега това е неизбежно. Малки сте още, ще й мине и утре ще си падне по друг. Дължиш й поне откровение. Кажи й, че не искаш да я лъжеш и нараняваш, но не изпитваш нищо специално към нея. Кажи й, че е страхотен човек и заслужава да е с някой, който ще отвърне на чувствата й. Признай, че вината е твоя, защото си и дал надежда, но не можеш да продължаваш да я лъжеш. Ти си момче. След време ще станеш мъж. Трябва да се научиш, че за съжаление и такива неща се налагат, колкото и да ни е неприятно.

Град
    София, България
    Не те нападаме. Поправихме ти граматичните грешки ----> може би ти осигурихме по-добра оценка по български език и литература.
    Много по-големи сме от вас, следователно по-зрели и по-опитни, и разяснихме ситуацията, стигайки до извода, че:

1. Тя няма как да те обича, след като се е хванала с теб заради един бас
    2. Тя няма как да те обича само 2-3 дена, от които няколко само часа прекарани с теб
    3. Не знаете значението на думите обич, тъй като и тя и ти ги употребявате
    4. Никой зрял и добре мислещ човек не би се хванал с друг, заради един бас = лапешки истории

Да продължавам ли?

бтв, пише се малЪк

Еми извинявайте явно съм остнал с грешно впечетление Еми на мен една нейна приятелка ми каза, че ме харесва. Не знам да ли е истина или лъжа :X
    Последно редактирано от marin_9867 : 04-22-2012 на 15:49

Вие бяхте прави тя си призна !!! Хванала се е на бас, че ще трагне с мен и ще ходим възможно по - дълго !! А после излага, че ме харесва зада ходим възможно повече дори и накарала нейна приятелка да ми пише, че ме харесва :X И моята постъпка не е добра ама и нейната не е кой знае колко добра :X Благодаря ви на всички задалжен съм ви хора :*

Град
    София, България
    трЪгне
    излЪга
    за да - две отделни думи
    задЪлжен

Айде, със здраве и престанете с тези детски истории.

Град
    В мислите на хората
    Споко.. следващия път пак ще клъвнеш. Може би друго ще ти е оправданието, ама..

Dr. Gregory House

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си