.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Cool

така... нека почне задаването на въпроси !
    кой ти е най-противния потребител тука ?
    най-тъпия раздел ?
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 04-22-2012 на 18:44

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    не не никой не казал,че искам да седна на тоя стол ;D
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    ааааааа секи ше мине под ножа няма такива отговаряй честно

Град
    Варна
    до утре сутринта съм ;D
    ае давайте и внимавайте,какво ме питате ;D
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    аз питах в първия пост

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    така... нека почне задаването на въпроси !
    кой ти е най-противния потребител тука ? никой не ми е противен,но се правят на много интересни ;D
    най-тъпия раздел ? в момента кофата и фъна ;d
    май само ти ще ми задаваш въпроси ;D

Град
    нали това искаше
    запознавала ли си се с някой в нета, и после да си излизате заедно

Град
    Варна
    Да запознавала съм се хора в нета и сме излизали,ни винаги вземам някоя приятелка с мен изпитвам страх и срам ;D

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    1. Най-интересен потребител?
    2. Смяташ ли, че повечето потребители са такива и в живота?
    3. С кой би искала да се видиш на живо?
    4. Смяташ ли, че можеш да дадеш компетентни мнения в раздел Секс и Любов?
    5. Била ли си истински влюбена някога?
    6. Смяташ ли, че имаш богат опит в секса?
    7. Ако можеше да върнеш времето назад, едно нещо, което би искала да промениш?
    8. Къде ще учиш, след като завършиш?
    9. Любимо място/кафе във Варна?
    10. Къде учиш, ако не е тайна?

После още.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    1. Най-интересен потребител? преди имаше доста интересни личности в форума,но сега нямам най-интересен потребител
    2. Смяташ ли, че повечето потребители са такива и в живота Не
    3. С кой би искала да се видиш на живо? с доста хора от форума
    4. Смяташ ли, че можеш да дадеш компетентни мнения в раздел Секс и Любов? да
    5. Била ли си истински влюбена някога? била съм
    6. Смяташ ли, че имаш богат опит в секса? не
    7. Ако можеше да върнеш времето назад, едно нещо, което би искала да промениш? държанието ми към близките ми
    8. Къде ще учиш, след като завършиш? ще видите .. ще ви кажа ;d
    9. Любимо място/кафе във Варна? нямам любимо кафе във Варна,но доста често ходя на Явор,а любимото ми място е Морската градина
    10. Къде учиш, ако не е тайна? в училище ..

После още.

Град
    Варна
    1. Снимка ще дадеш ли?
    2. Ако не, какъв цвят ти е косата? Висока ли си?
    3. Често ли се лигавиш или по-скоро си сериозна?
    4. Имаш ли приятел в момента?
    5. Най-дългата ти връзка?
    6. Какво мислиш за хората, които заминават в чужбина да учат/работят? Ти би ли искала да заминеш?
    7. Отношенията ти с майка ти добри ли са? Споделяш ли и всичко? Извинявай за личният въпрос, но смяташ ли, че ако беше пълно семейството ти (говоря за баща) щеше да бъдеш така близка с майка си? /Питам, защото съм на същото положение/
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Какво ще направиш ако заседнеш с някой супер як непознат в асансьор за няколко часа
    Би ли дала пари на просяци ?
    Обичаш ли животните ? имаш ли домашeн любимец ? любимо животно ?
    единачка ли си или винаги обичаш да си заобиколена от хора ?
    най-голямата ти мечта ?

Град
    Варна
    1. Снимка ще дадеш ли? ммм не
    2. Ако не, какъв цвят ти е косата? Висока ли си? в момента е кестенява около 1.70 съм висока
    3. Често ли се лигавиш или по-скоро си сериозна? и двете зависи в,каква ситуация съм
    4. Имаш ли приятел в момента? не
    5. Най-дългата ти около 2 години
    6. Какво мислиш за хората, които заминават в чужбина да учат/работят? Ти би ли искала да заминеш? Там имаш по-големи шансове да се реализираш .. Да бих искала да занима в чужбина
    7. Отношенията ти с майка ти добри ли са? Споделяш ли и всичко? Извинявай за личният въпрос, но смяташ ли, че ако беше пълно семейството ти (говоря за баща) щеше да бъдеш така близка с майка си? /Питам, защото съм на същото положение/ Да,добри ми са отношенията с нея,но не и споделям,абсолютно всичко премълчавам си някои неща.Едва ли щях да съм толкова близка с нея.
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 18:35

Град
    Варна
    Какво ще направиш ако заседнеш с някой супер як непознат в асансьор за няколко часа нямам представа,но сигурно ще разговаряме докато оправят асансьор
    Би ли дала пари на просяци ? давала съм пари и храна
    Обичаш ли животните ? имаш ли домашeн любимец ? любимо животно ? не обичам животните ;d При баща ми котка,а при майка ми куче. Нямам любимо животно ;d
    единачка ли си или винаги обичаш да си заобиколена от хора ? заобиколена от хора
    най-голямата ти мечта ? меня си мечтите

Град
    Варна
    1. Каква е най-силната ти черта от характера, според теб? А според другите?
    2. А най-слабата?
    3. Какво смяташ, че забелязват у теб хората, и по-точно мъжете?
    4. Какъв трябва да е един мъж?
    5. Както забелязваш ти в един мъж на първа среща?
    6. Когато излизаш с момче, какво очакваш от срещата? А минава ли всъщност какво си очаквала и си искала?
    7. Разочароваш ли се често?
    8. Какво те дразни в една жена най-често?
    9. Имаш ли истински приятели или по - скоро повече познати?
    10. Как се разбираш с класа ти?

Град
    Варна
    1. Каква е най-силната ти черта от характера, според теб? А според другите? лесно се сприятелявам,искрена и добра с близките ми
    2. А най-слабата? мога да избухна много лесно и понякога ставам болезнено искрена
    3. Какво смяташ, че забелязват у теб хората, и по-точно мъжете? външността и характера ми
    4. Какъв трябва да е един мъж? Един мъж трябва да е красив,отговорен,добър и задължително трябва да има самочувствие,но не до небесата разбира се
    5. Както забелязваш ти в един мъж на първа среща? усмивката и очите
    6. Когато излизаш с момче, какво очакваш от срещата? А минава ли всъщност какво си очаквала и си искала? всичко можеш да очакваш,ако не познаваш момчето ;d не винаги минава така,какво съм искала
    7. Разочароваш ли се често? да
    8. Какво те дразни в една жена най-често?Олющеният маникюр,мазната коса,евтиното излъчване,прекалено тънки вежди,жълти зъби,косми по тялото,мазна кожа цял ден мога да ти изреждам ;D
    9. Имаш ли истински приятели или по - скоро повече познати? имам истински приятели,но и много познати
    10. Как се разбираш с класа ти? много добре се разбирам с класа си имам един невероятен и добър клас и не искам да се разделяме никога,но идва момента ;s
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 12:31

Град
    Варна
    1. След среща, какво си мислиш най-често? Обвиняваш ли се по някакъв начин, че не си се представила, както трябва? Обаждаш ли се първа след среща?
    2. Как се носиш най-често? По спортно или по скоро официално? Може и снимка.
    3. Как се поддържаш външно? Някакви специално процедури правиш ли си?
    4. На солариум ще ходиш ли за абитуриентската?
    5. Можеш ли да плуваш?
    6. Както пишеш така във форум, споделял/а ли си много на някой? Искам да кажа, лесно ли се доверяваш на непознати?
    7. В какво се изразява добротата ти към хората и къде ти е границата?
    8. Креативна личност ли си?
    9. Романтична ли си?
    10. А чувствителна? Случвало ли се е да плачеш, докато вървиш?
    11. До колко можеш да се отдадеш на един човек и смяташ ли, че любовта е сляпа?

П.П По - нататък ще пратиш снимки от абитуриентската ти, налииии? ))

Град
    Варна
    1. След среща, какво си мислиш най-често? Обвиняваш ли се по някакъв начин, че не си се представила, както трябва? Обаждаш ли се първа след среща? не се обвинявам,аз нито звъня,нито пиша първа ;d
    2. Как се носиш най-често? По спортно или по скоро официално? Може и снимка. спортно-елегантно
    3. Как се поддържаш външно? Някакви специално процедури правиш ли си? Нищо специално не правя,защото не ми е нужно за сега. Специални процедури само на кола маска. ;d
    4. На солариум ще ходиш ли за абитуриентската? да ходя не само заради бала
    5. Можеш ли да плуваш? г/д
    6. Както пишеш така във форум, споделял/а ли си много на някой? Искам да кажа, лесно ли се доверяваш на непознати? на Иван съм казвала доста неща,но не споделям много по принцип
    7. В какво се изразява добротата ти към хората и къде ти е границата?
    8. Креативна личност ли си? da
    9. Романтична ли си? понякога
    10. А чувствителна? Случвало ли се е да плачеш, докато вървиш? доста съм чувствителна,но не го показвам
    11. До колко можеш да се отдадеш на един човек и смяташ ли, че любовта е сляпа? да

П.П По - нататък ще пратиш снимки от абитуриентската ти, налииии? можее ;d даа))
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 13:46

Град
    Варна
    1. Може ли да ми пратиш твоя снимка на лично?
    2. С каква цел се регистрира в този форум? Искаше да поискаш съвет или по-скоро да даваш?
    3. Срамежлива ли си?
    4. Мислиш ли, че повечето неща, които казваш тук, ще можеш да ги кажеш и на живо?
    5. Харесва ли благотворителността, участваш ли някъде, ако не, би ли?
    6. Гримирваш ли се всеки ден (под грим може и само спирала), правиш ли си косата по някакъв начин?
    7. с рейс ли пътуваш до училище или пеша?
    8. На дискотеки ходиш ли?
    9. А на домашно?
    10. Държиш ли на алкохол и напиваш ли се?
    11. Коя игра от детството би играла отново?
    12. Ходиш ли си на село?
    13. Запазила ли си си приятелството с някое момче/момиче от детството?
    14. Какво мислиш за запознанствата по Интернет?
    15. Ходила ли си на форумни срещи? А би ли искала да отидеш? И ако има във Варна, ще се отзовеш ли?

Засега толкова, че заминавам.хахаха Хубав ден, Бубке.

Град
    Варна
    1. Може ли да ми пратиш твоя снимка на лично? голям инат си обаче ами ако ме е срам или не искам
    2. С каква цел се регистрира в този форум? Искаше да поискаш съвет или по-скоро да даваш? охоо доста отдавна беше това може би преди 4-5 години търсих нещо за училище и случайно попаднах на форума и тогава се регистрирах ;d Никога не съм искала съвет във форума
    3. Срамежлива ли си? Понякога съм много срамежлива
    4. Мислиш ли, че повечето неща, които казваш тук, ще можеш да ги кажеш и на живо? Да
    5. Харесва ли благотворителността, участваш ли някъде, ако не, би ли? Да харесвам благотворителността... Давала съм пари за благотворителност
    6. Гримирваш ли се всеки ден (под грим може и само спирала), правиш ли си косата по някакъв начин? Гримирвам се кога излизам навън т.с. всеки ден. Косата я изправям и къдря,но преди няколко дни стана един инцидент с пресата ми за изправяне и в момента само я къдря
    7. с рейс ли пътуваш до училище или пеша? зависи,ако съм при баща ми пеша,ако съм при майка ми с автобус или кола ;d
    8. На дискотеки ходиш ли? Да,но друго е да си на домашно ;d
    9. А на домашно? Да !
    10. Държиш ли на алкохол и напиваш ли се? Не държа на алкохола и гледам да не прекалявам с него,защото отстрани е много смешно
    11. Коя игра от детството би играла отново? всяка една
    12. Ходиш ли си на село? през лятото и то само заради морето ;d
    13. Запазила ли си си приятелството с някое момче/момиче от детството? Да !
    14. Какво мислиш за запознанствата по Интернет? Трябва да се внимава,защото можеш да си изпатиш много
    15. Ходила ли си на форумни срещи? А би ли искала да отидеш? И ако има във Варна, ще се отзовеш ли? не съм ходила,но бих искала да отида ;d Зави си,ако има хора който ме карат да се чувствам зле едва ли

Засега толкова, че заминавам.хахаха Хубав ден, Бубке. Чао !
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 14:17

Град
    какво би си купила първо ако намериш 1 000 000 евро ?
    ако намериш портмоне и знаеш на кой и би ли го върнала ?
    крала ли си нещо ?
    кво обичаш да си купуваш най-много ?
    най-скъпото нещо което си си купувала ?
    пробвала ли си леки наркотици и ако да кви ?
    къде искаш да живееш ?

Град
    Варна
    какво би си купила първо ако намериш 1 000 000 евро ? ще си направя екскурзия
    ако намериш портмоне и знаеш на кой и би ли го върнала ? да,бих го върнала
    крала ли си нещо ? от майка ми цигари
    кво обичаш да си купуваш най-много ? не знам,но може би кола и ягодки
    най-скъпото нещо което си си купувала ? не знам,кое най-скъпото нещо,което съм си купувала
    пробвала ли си леки наркотици и ако да кви ? да,пушила съм само трева
    къде искаш да живееш ? в Париж ;d

Град
    Варна
    Хахах това чао накрая звучеше като " Махай се и стига си ме разпитвала". Иначе инат съм, интересно ми е да те видя. Дори на живо ще ми е интересно. Но щом се притесняваш, няма проблем, не държа.

Град
    Варна
    Не съм искала да бъда груба ;*

Град
    Варна
    И така де:
    1. Смяташ ли, че рано започна секса? Би ли искала да беше изчакала?
    2. С точният човек ли беше?
    3. Кое е по-добре - да го направиш с някого, с когото ходиш и харесваш или просто с някой, колкото да си направиш сефтето?
    4. Отдаваш ли се изцяло?
    5. Изневерявала ли си? Ако не, би ли?
    6. Колко време смяташ, че е редно едно момче да чака едно момиче?
    7. Най-романтичните и искрени думи, които са ти казвали?
    8. Серенада правили ли са ти?
    9. Кое смяташ за непристойно, за нагло и безскрупулно?
    10. Кое прави едно момиче "курва"?
    11. Кои неща са под твоето достойнство?
    12. Какво не би направила с леглото?
    13. Фетиш?
    14. BDSM приключения?
    15. Кое нещо смяташ, че прави момичето жалко? Кое държание, кои действия?

Като си казала да е интересно. Айде ако искаш ще спирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си