- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- На горещия стол е bubkaa93 !
1. Може ли да ми пратиш твоя снимка на лично?
2. С каква цел се регистрира в този форум? Искаше да поискаш съвет или по-скоро да даваш?
3. Срамежлива ли си?
4. Мислиш ли, че повечето неща, които казваш тук, ще можеш да ги кажеш и на живо?
5. Харесва ли благотворителността, участваш ли някъде, ако не, би ли?
6. Гримирваш ли се всеки ден (под грим може и само спирала), правиш ли си косата по някакъв начин?
7. с рейс ли пътуваш до училище или пеша?
8. На дискотеки ходиш ли?
9. А на домашно?
10. Държиш ли на алкохол и напиваш ли се?
11. Коя игра от детството би играла отново?
12. Ходиш ли си на село?
13. Запазила ли си си приятелството с някое момче/момиче от детството?
14. Какво мислиш за запознанствата по Интернет?
15. Ходила ли си на форумни срещи? А би ли искала да отидеш? И ако има във Варна, ще се отзовеш ли?
Засега толкова, че заминавам.хахаха Хубав ден, Бубке.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
1. Може ли да ми пратиш твоя снимка на лично? голям инат си обаче ами ако ме е срам или не искам![]()
2. С каква цел се регистрира в този форум? Искаше да поискаш съвет или по-скоро да даваш? охоо доста отдавна беше това може би преди 4-5 години търсих нещо за училище и случайно попаднах на форума и тогава се регистрирах ;d Никога не съм искала съвет във форума
3. Срамежлива ли си? Понякога съм много срамежлива
4. Мислиш ли, че повечето неща, които казваш тук, ще можеш да ги кажеш и на живо? Да
5. Харесва ли благотворителността, участваш ли някъде, ако не, би ли? Да харесвам благотворителността... Давала съм пари за благотворителност
6. Гримирваш ли се всеки ден (под грим може и само спирала), правиш ли си косата по някакъв начин? Гримирвам се кога излизам навън т.с. всеки ден. Косата я изправям и къдря,но преди няколко дни стана един инцидент с пресата ми за изправяне и в момента само я къдря
7. с рейс ли пътуваш до училище или пеша? зависи,ако съм при баща ми пеша,ако съм при майка ми с автобус или кола ;d
8. На дискотеки ходиш ли? Да,но друго е да си на домашно ;d
9. А на домашно? Да !
10. Държиш ли на алкохол и напиваш ли се? Не държа на алкохола и гледам да не прекалявам с него,защото отстрани е много смешно
11. Коя игра от детството би играла отново? всяка една
12. Ходиш ли си на село? през лятото и то само заради морето ;d
13. Запазила ли си си приятелството с някое момче/момиче от детството? Да !
14. Какво мислиш за запознанствата по Интернет? Трябва да се внимава,защото можеш да си изпатиш много
15. Ходила ли си на форумни срещи? А би ли искала да отидеш? И ако има във Варна, ще се отзовеш ли? не съм ходила,но бих искала да отида ;d Зави си,ако има хора който ме карат да се чувствам зле едва ли
Засега толкова, че заминавам.хахаха Хубав ден, Бубке.Чао !
Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 14:17
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !