Здравейте!Аз съм почти на 17...та преди малко повече от 1меесец започах да си пиша с едно момче по фейсбук(той е от моето училище, но сме ралични смени и е 1 година по - голям от мен (аз съм 10-тир а той 11-ти клас)).Писахме си почти всяка вечер и наистина ми влезе в главата.Ето го и проблемът:сега пролетната ваканция не се бяхме чували и няколко една по-ксно гледам, че пеше обвързанр но не пишеше с кого.Писах му същата вечер нали, разговорчета а-у, докато той не ми се похвали,че е обвързан съм, при което аз стоях като гръмната.2 минути по-късно ми написа кога сме щели да ходим да снимаме(понеже за да илезем един път му казах, че няма с кого да ходя дя поснимам навън, защото е много хубаво и зеленор та той ми каза да взема него, а аз казах айде де, но той ми каза, че ме можел и сме щели да излезем следващата седмица.Точно тогава беше седмицата, в която не си бsхме писали въобще и нищо не стана).На следващия ден му писах да ходим да снимаме следващия ден той ми отговори и понеgе имахме спортен ден(аз не ходих) и му казах, че няма да ходя и ще ходя следобед да снимам, ако ходя.Отговорът му беше ;х , понеже съм инат и не му написах нищо повече.Сега наистина много се чудя какво да правя, някои ми казват да се откажа от него, други казват да правя каквото мисля за най-добре и пенеже не знам какво е то, се обръщам към вас за съвет.Мола вии...heеelp!
п.п.: предварително се извинявам, ако има правописни или пунктуационни грешки ))