- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- моля эа някакъв савет....:(
парво се иэвинявам че ви эанимавам с глупости...ходих да ми лее куршум една баба....но тя е и нещо като гледачка та аэ сам си малко параноик и эа да не си набивам после филми реших да эапиша разговора ни с телефона....но на нея не сам и казал нищо...дали това оказва някакво влияние
Абе нали вече пусна такава тема. При друга гледачка ли си ходил?
Мале брато тая сигурно ти е дала спин. Така ми бие на мене, ще умиргаш от спина.
Аз така веднъж бях при една гледачка и си бях оставил рекордера включен по погрешка, следващия ден нещо запек ме хвана и като отидох да се прегледам доктора ми каза че съм хванал спина вчера. Много лошо брат, ш'се мре.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
най-добре е човек да не се заплита в никакви окултни работи, просто самите те са опасни, иначе станалото станало, каквото и да е станало, времето не може да се върне назад, ето защо и е добре да се внимава да не се причинява зло на никоя душа, иначе после може да дойде мъчително съжаление, но в твоя случай ако е само това че си записал разговора, тогава едва ли си причинил зло
Сега ще те споходи съдба не въобрази ма! Тежка прокоба ще се спусне над целия ти род!
така веднъж ни направиха магия и на комшията му умряха кокошките.