.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

моля эа някакъв савет....:(

парво се иэвинявам че ви эанимавам с глупости...ходих да ми лее куршум една баба....но тя е и нещо като гледачка та аэ сам си малко параноик и эа да не си набивам после филми реших да эапиша разговора ни с телефона....но на нея не сам и казал нищо...дали това оказва някакво влияние

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Абе нали вече пусна такава тема. При друга гледачка ли си ходил?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Мале брато тая сигурно ти е дала спин. Така ми бие на мене, ще умиргаш от спина.

Аз така веднъж бях при една гледачка и си бях оставил рекордера включен по погрешка, следващия ден нещо запек ме хвана и като отидох да се прегледам доктора ми каза че съм хванал спина вчера. Много лошо брат, ш'се мре.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от freshboy Виж мнението
    парво се иэвинявам че ви эанимавам с глупости...ходих да ми лее куршум една баба....но тя е и нещо като гледачка та аэ сам си малко параноик и эа да не си набивам после филми реших да эапиша разговора ни с телефона....но на нея не сам и казал нищо...дали това оказва някакво влияние
    Не, не оказва никакво влияние.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от freshboy Виж мнението
    най-добре е човек да не се заплита в никакви окултни работи, просто самите те са опасни, иначе станалото станало, каквото и да е станало, времето не може да се върне назад, ето защо и е добре да се внимава да не се причинява зло на никоя душа, иначе после може да дойде мъчително съжаление, но в твоя случай ако е само това че си записал разговора, тогава едва ли си причинил зло

Мега фен Аватара на RagioL
    Сега ще те споходи съдба не въобрази ма! Тежка прокоба ще се спусне над целия ти род!

Мега фен
    така веднъж ни направиха магия и на комшията му умряха кокошките.

Мега фен Аватара на Concussion
    From now, everything goes downhill, man...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си