- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Защо момчетата мислят
Любовта наистина е хубаво нещо, но повечето мъже се пазят след първия път и предпочитат само да ебат, за да не останат отново разочаровани като раберат, че са с тях само заради парите или друг фактор.
Баничке, теб те знам, че си искрена. Просто се опитах да покажа на авторката, че някои неща са полово или личностно предопределени и човек трудно може да се бори срещу тях (а често не е и нужно). Ако мъжете не бяха ловци и "завоеватели", гонещи и покоряващи, то жените щяха да са най-потърпевши. Ест. това се схваща с времето и житейския опит, а докато ги трупат такива като авторката реват, плюят това, което не разбират (в случая мъжката природа) и се депресират до припадък. Найс а?
Wax, за съжаление ебането без чувства не е чак толкоз готино и удовлетворяващо..
Последно редактирано от DarkTemplar : 04-23-2012 на 22:09
Welcome to the Jungle...
Тц, моите мисли от сутрин до вечер на КРАТКО:
Сутрин до обед:
Със ставането: *Айде още 1 мин (ще броя до 60 и ставам! ...1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13...15... .... ...... оф добре ставам, оф)*
*усмивка* *Индивид от човешки модел се появява в главата ми за около известно време и ми доставя душевен оргазъм, който осмисля деня ми някак*
*оф какво да облека? Не, не, няма да е тва. А! Ето!... (събличам се) (след 2 мин гледане в огледалото: > ) Абе май ще е т'ва! Ми айде, т'ва ще е.*
След като съм закъсняла с 15 мин: абе дали с т'ва да изляза наистина?! Ама айде, айде... *ровене за ключове в чантата*
В тролея: *Аввв, че слънчице рано сутрин, как готино ме гушва ^_^* (зяпане през прозореца) *поява на индивид от мъжки пол в главата* (ще го кръстим ИОМП, защото е често срещан образ in ma' head ^^ и се повтаря изключително мммЪного през деня)
след тва на лекции/практика ми е скучно и като цяло не мисля за нищо хубаво, щото не си обичам специалността
оф писна ми да се обяснявам. ^___ Мислех, че ще е яко да си направя преразказ ^_
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
тамата наистина е доста тъпа хД когато ти се прави секс мислиш за това, когато не ти се прави не мислишколко просто звучи, а това, че момчетата споделят повече кога им се прави, се дължи на това, че не ги е срам за разлика от момичетата, а и не се приема момиче да говори постоянно за секс колкото и да й се прави, така че темата е тъпа, няма да пиша повече
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
какво е секс :О
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
По тая логика жените (включително и авторката) пък мислят само за дрехи, готвене и как да намерят богаташ да им направи деца.
Много малоумни и сексистки клишета.
Не познавам авторката, но често някои само това предлагат...И после се чудят защо го търсят у тях.
Други пък ходят само при мъжете, които това търсят...И после се чудят защо не ги щат.
И в двата случая стигат до същото заключение, като това в темата.
Пробвай да общуваш с мъже, а не с момчета. И не с Сульо и Пульо, а с истински, успешни, умни мъже.После си прави заключенията.
А авторката е депресирана марула.
Welcome to the Jungle...