- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- притеснения след секс
Здравейте на 13.03 правихме секс с приятелката ми и се изпразних в нея,след това отиде в тоалетната изпика го каза че е изтекло малко количество сперма,вчера цял ден като пишка казва че излиза сперма има ли смисъл от притеснение за бременост,хапчета не е пила.Теста за бременост след 2 седмици ли се прави след половия акт?
То ако с пишкане ставаше... Ех, колко пари от презервативи и хапчета щяха да се спестят.
И спря да се върти за миг земята..
Честито ! бебе
Ескапеле веднага. Макар, че може да са минали вече 72 часа-да пробва. Тест за бременност след 1.5 седмица...
П.П. На колко години сте 12?13?
Последно редактирано от MaGuSs : 03-15-2012 на 19:22
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
аз на 22 тя на 17
Ти си на 22, тя на 17 и си нямате никаква сексуалната образованост ли? Ще ми кажеш, че секса е само пъхане и изкарване ли? Не мога да те разбера. Свършил си в нея и? Бебе ли сикаш? Не поговори ли с нея за последствията? Мале не знам. Тука вече ние не можем да ти помогнем или по-точно аз ...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Свършил си в нея, тя не пие противозачатъцхни и се чудиш дали нещо е станало? Ох Боже, Боже. Да станало. Най-вероятно, 99 % е бременна. Честито.
Ако е била в овулация най-вероятно е бременна. Ако с пикаене ставаше... тя през вагината си ли пикае?! Гръмнете ме или се гръмнете вие, по-добре!Тест след 2 седмици или от първия ден на закъснението!
maDamn
не е била в овулация
Ако беше така... нямаше да могат да смогнат на родилките, но за съжаление бъркаш процентите и то в много... Да, има доста голяма вероятност да е станал фаул, но не на 99%... има двойки се опитват с месеци докато им се получи, зависи си от много работи (некви глупости от биологията, които не ми трябва да знам, стига да се предпазвам). Но определено сте били доста глупави като сте ги правили тея неща, поне да пиеше хапчета...
Сега за да сме по-точни не е лошо да споделиш кога е свършила последната менструация и колко е продължителността на месечния цикъл. Ако не знаеш питай приятелката ти.
свършваш в нея ами ще сменяш памперси ако е станал фала
Аз... го разбирам и момчето и момичето, много яко да свършваш вътре... ама да ти се тропне чавето на 17 е... малко тегавко в днешно време!
тежко брате се живее между тези глупци неразбрани...без да обиждам никого ще попитам:''С какъв акъл го направи бе?!''УСПЕХ и дано се разминете и следващия път да внимавате
dream->believe->create->succeed
Тя искала, ти - не, но си го направил, знаейки, че идеята е малоумна? Разбирам, че искаш да си угодиш на приятелката, ама, по дяволите, избери си друг начин да го направиш - дай й да кара колата, заведи я на ресторант, купи й шоколад, все тая, ама не свършвай в нея! Глава на раменете нямаш ли?
E какво стана?
всичко е на ред не е бременна
Чак 99% не е, дори и 20% ми се струва множко, но да вероятност има и то не малка. А това с изпишкването направо не ми се коментира. Бях го писал и в друга тема но явно трябва да го повторя. Жената долу има 3 дупки, една за акане, една за пишкане и една за... нея всъщност вече я знаеш
. Това че се е изпишкала не значи абсолютно нищо, и по никакъв начин не намалява шанса да забременее
![]()