.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Щом не си готова измисли друго. Била си заета, имала си за учене, варианти всякакви. Но ако нещата станат сериозни, наисатина те съветвам да бъдеш честна и да му признаеш, че си ранима. От тук натам няма какво да го мислиш. След като и двамата се харесвате, а ти мислиш за него, дори без да се усещаш, нямаш нужда от повече съвети по този въпрос. Обаждай се на момчето и действай : )

Имам един проблем имах една кратка връзка с едно момче от моя квартал до преди две седмици докато не реших, че трябва да пробвам какво ще отговори на бившата си приятелка ако тя му предложи да са отново заедно.Той и каза "да" при което аз побеснях и почнах да му звъня, на другия деn докато бях на училище и излязох малко извън училището и се видяхме случайно, малко се скарахме аз го попитах дали се е интересувал изобщо от мен и дали още се интересува той ми отговори отрицателно.Той тръгна с едно друго момиче и сега е с нея но братовчетка ми е в неговата компания и ми каза че той нея обичал бил с нея просто така и тя му казала че щял да съжалява за постъпката си с мен и той казал,че знае.Постоянно се закача с мен кажа ли ,че ще излизам някъде пита ме с кого ,къде и какво ще правя там, постоянно се дразни с мен .А преди да тръгнем пак се дразнеше постоянно с мен и не знам пита ли го някои за мен той сменял темата и казвал ,че нему пука.А аз си мисля че още ме харесва но не знам аз му казах че го обичам а той нищо не ми е казвал кажете ми какво мислите по темата и моля да ми дадете един два съвета.Благодаря предварително
    Последно редактирано от mery_127 : 06-24-2012 на 10:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си