.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: VITASLIM

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends

Lightbulb VITASLIM

Здравейте Искам да ви попитам какво е мнението ви за капсулите за отслабване,които рекламират в момента - Vitaslim? Взимали ли сте си такива? Или някоя ваша приятелка ? Има ли някакъв ефект? На каква цена са?
    Ето и линк , ако не се сещате кои са : http://vitaslim.eu/bg .. Сега забелязах, че има и дъвки .

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И в други теми съм писала. Всички тези капсули съдържат една съставка- L карнитин. А той не действа, ако няма повишено приемане на кислород, за да се окислят мазнините - това става само с кардио тренировки. Изводът е, че ако не спортуваш здравичко, няма никакъв смисъл да си даваш парите на вятъра.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

За цената - като цъкнеш на определения продукт и после върху "Поръчай", ти излиза ценичката му. Различните капсулки са с различна цена май, отворих само 2 да видя ;д Там някъде ще е цената им. : )
    Момиче ^^

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си