- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първа среща
ЗдравейтеПреди 2 дена излязохме на разходка с едно момче. Това беше първата ми среща някога. Мина много тъпо, защото нямаше за какво да си говорим. Въртяхме едни и същи теми през цялото време. Скоро пак ще излезем и не искам това пак да се повтаря. Предложете ми някои теми за разговор, защото наистина е много кофти, когато и двамата мълчим и не знаем какво да кажем. Благодаря предварително
![]()
Бъди верен като часовник, но не позволявай на всеки да те навива
Защо ще излизате пак, след като няма какво да си кажете?
Е, ти какво? Ще си ги напишеш тези теми на листче и после ще ги обсъждате? Мило момиче, то не става така. За да излезеш с някого, предварително този някого трябва да е спечелил вниманието ти някак. Най-често това става именно с общи интереси и теми за разговор. Да седнеш с него и да говорите с часове, обсъждайки най-различни теми, докато устата ви заболи и се изморите.
Ние не знаем какво ви вълнува. Щом първата ви среща е била такъв провал, не знам за каквко въобще си уговаряте друга.
А всъщност: наистина и на мен ми е интересно защо пак ще излизате, при условие, че нямате какво да си кажете? Но все пак избора си е ваш, та ... Просто се отпусни и не му мисли много. Говори за това , което ти харесва и те интересува относно него.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Може би поради претеснението не сте намерили общ-и теми ...