.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

След бръснене.

Здравейте, имам следният проблем. След бръснене на краката ми се появяват много и малки пъпки в областта на бедрата. Много са дразнещи и гадни. Направо ме влудяват. Мисля, че са гнойни. Кажете ми как да се предпазвам от тях и как да премахна тези. Благодаря предварително.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не са гнойни.
    Какво използваш по време на бръснене? Гел/пяна ползваш ли? Хидратираш ли си кожата след това?
    Everything changes, but beauty remains ...

По време на бръснене слагам душ-гел, а след бръснене не слагам нищо.

Пробвай да се бръснеш с пяна или гел за бръснене и след това да си хидратираш кожата.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    извинявам се, че използвам темата, но някой да е виждал този продукт в България? http://farm7.static.flickr.com/6028/...295330e756.jpg Ползвам го, но ми го носят от Германия, но както разбирате, не може постоянно и така. Представлява пяна за бръснене.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз се извинявам,че използвам темата,но и яз имам проблем с обезкосмяването. Когато си махна космите на ръцете с епилатор ми излизат много пъпчици ;x какво да правя???

Тези пъпчици не са ли по-скоро червени точици, които изчезват след няколко часа?
    Пробвай да пръскаш с термална вода, не се къпи веднага след епилиране.

PullMeCloser благодаря, ще пробвам.
    И да попитам още нещо. Защо всеки път когато си бръсна триъгълника (бикини зона предимно) на сгъвката на бедрото и малко по-настрани се разкървява и то доста гадно? :х

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Тези пъпчици не са ли по-скоро червени точици, които изчезват след няколко часа?
    Пробвай да пръскаш с термална вода, не се къпи веднага след епилиране.
    Не,пъпки са си.И изчезват за около 3 седмици и повече даже...защо става така м/у другото за пръв път ди ги махнах с епилатор на ръцете...само първите пъти ли излизат или...?

Голям фен Аватара на cheburashka
    аз съм виждала момичета, които имат червени точки по целите ръцете/краката, а ползват епилатор редовно от доста време

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    извинявам се, че използвам темата, но някой да е виждал този продукт в България? http://farm7.static.flickr.com/6028/...295330e756.jpg Ползвам го, но ми го носят от Германия, но както разбирате, не може постоянно и така. Представлява пяна за бръснене.
    Едва ли го има в България.Продуктите на Isana ги има само в Rossmann (голям магазин за козметика,нещо като dm) ,a Rossmann до колкото помня в бг нямаше

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Не,пъпки са си.И изчезват за около 3 седмици и повече даже...защо става така м/у другото за пръв път ди ги махнах с епилатор на ръцете...само първите пъти ли излизат или...?

Ами аз на ръцете само с епилатор си ги махам, обаче когато започнах беше доста отдавна и вярно, че имаше зачервяване по-голямо, но не помня дали бяха пъпки. Пробвай с термална вода да пръскаш, може и да помогне, наистина успокоява след епилация. От личен опит го казвам, купи си малко шишенце да пробваш, на Авен е около 6-7 лева, а сега има и някакво намаление.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ch0c0late44 Виж мнението
    Едва ли го има в България.Продуктите на Isana ги има само в Rossmann (голям магазин за козметика,нещо като dm) ,a Rossmann до колкото помня в бг нямаше
    Май няма да. Но имах предвид дали няма някой вносител на тези продукти. Иначе да ми препоръчате някаква пяна за бръснене, но да не е на Belea, че не съм доволна.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser Виж мнението
    Ами аз на ръцете само с епилатор си ги махам, обаче когато започнах беше доста отдавна и вярно, че имаше зачервяване по-голямо, но не помня дали бяха пъпки. Пробвай с термална вода да пръскаш, може и да помогне, наистина успокоява след епилация. От личен опит го казвам, купи си малко шишенце да пробваш, на Авен е около 6-7 лева, а сега има и някакво намаление.
    Ок,благодаря.

Голям фен Аватара на cheburashka
    тази термална вода за какво е? за раздразнения? бях чела за нея, но...

Успокоява кожата, фиксира грим, става за след епилация по тялото, за чувствителна кожа е подходяща, за слънчеви изгаряния... Аз вечер си пръскам лицето с нея и след 1-2мин попивам, имах леки зачервявания на някои места и от както я ползвам определено изчезнаха, пръскам също и след епилация и почти не ми се появяват червени точки.

Мега фен Аватара на Зайче..
    PullMeCloser понеже спомена, че си пръскаш лицето с термална вода и т.н. искам да те попитам дали става за белези (по лицето, които са. И имам предвид за розово/червените петна, които остават след като стиснеш някоя пъпка) и ако да до колко време се оправя всичко?

Ами... белезите няма да ги махне. Не знам, не мога да ти кажа за петната от пъпки, аз нямам такива работи. Зимата кожата ми се зачервява, главно носа и бузките, от студа се получава при мен. Пръскам и кожата се успокоява, има видим ефект след примерно седмица, но трябва да си редовна. Прочети в интернет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си