- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Страх от самия форум?
А ве искам понякога да постна нещо в някоя тема на тоя форум, ама нещо се притеснявам да не почнат пак да ме нареждат, иначе следя други 2 -3 форума за хобита и БМХ, ама нещо тука не ми се отдава да пиша.. Що така? Верно че не разбирам много работи, ама примерно като разбирам съм сигурен че съм прав, а то тук примерно в раздел "Любов" няма кое как да се научи, примерно да се чете от нета и т.н.... А ве нз, кат гледам как тролват някой хора направо... А пък в сериозния друг форум, за подобни прояви се наказва... Некви' идей? Добре де, знам че ще кажете нещо от сорта на "Това е просто форум, нищо лично" и така нататък, но все пак...
А бе, къде е батко?
E рискувай, нищо не губиш, пък и градивната критика може да ти помогне, нищо че е във формата на тролване.
Мнения всякакви. По-добре да се сблъскваш с критиката и глупостта на хората в интернет, вместо навън. Ако ушите ти не са отворени само за хвалби, можеш само да спечелиш.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Глупаци има навсякъде на улицата и във форумите!
Не можеш да ги промениш, просто свикваш да ги виждаш навсякъде!
Тук можеш да видиш сякви мнения на сякви хора! - Нали това е идеята на форума!
Кажи че имаш проблем - 2ма ще ти помогнат, 2ма ще те "наредят" ти си реши проблема с мнението на първите 2ма, а глупаците да го духат!
Ето това е моето мнение по темата:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ А!!!
Защото е пълно със заядливковци затова.
Като спре да ти пука за чуждото мнение, ще започнеш да си коментираш без проблеми.
Да не ти пука кой какво пиши или по - точно как някоя си спами и подобни. Има доста такива, които обичат да се заяждат, но това да не те притеснява. Все някой ще ти помогне да си разрешиш проблема, така че спокойно.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И запомни - каквото и да постнеш, колкото и да си сериозен, колкото и важен да е проблема, винаги ще се намери някой да те тролне най-малко от инат. Важното е между несериозните постове да намираш тези, които са ти полезни.
Американски форум - питаш и ти отговарят.
Руски форум - питаш и теб те питат.
Български форум - питаш и всички ти обясняват колко си ТЪП.
Гледайте какво стана, хората вече имат страх и от общуването по форуми![]()
Много съвети гледам да игнорират заядливите мнения. Ако се научиш в тези да разпознаваш качествената критика, тогава ще има смисъл да питаш. Понякога няма как да се сервират на поднос съветите и заядливият тон сам по себе си носи послание.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Аве.. и моя случай е подобен.. Ама разликата е, че не ме е страх а просто не знам каква тема да пусна xDD
и кое по-точно му е страшното.. съфорумниците ще ти извадят очите през монитора с вилица ли? .. хм, едва ли..
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Заядливковци имало.Много ясно.Заядливковци има навсякъде.Няма как всички да ти се радват и да те щипят по бузките като баба ти.Ако те е страх от критика във форум,където никой няма абсолютно никаква идея кой си и какъв си,не си представям как се справяш в реалния живот.Отдели малко повече време на това какво правиш,когато не си пред монитора,и ще спре да ти пука дали те нареждат онлайн.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
tos puk i toi strah go bilo da ne go redqt awe ei putko q sa stegni malko we meka kitka