.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    Наздраве друже! (beer)

Кво е лечението, Док?

Отдавна не съм пубер, почти съм обиколил земята, но за жените си права!
    Не съм депресиран да си режа вените или да се мятам от 12я етаж, не ми липсва и контакт с жени. Просто немога да попадна на "походящата"! Момиче, заради което не е нужно да се променям и да слагам маски! - толкова ли много искам?!
    Да и тук ти е грешката. Остави нещата да се случат, а не да мрънкаш и да се тръшкаш. Това е ролята на жертвата. Насилваш нещата. Колкото повече преследваш едно нещо, толкова повече то се отдалечава от теб.

Учи се от грешките на околните. Ето ти един класически пример, който се среща не само в реалността, но и във филмите. Дори и на мен ми се е случвало. Едно момче мрънкаше пред приятели, че ни можИ да си хареса никакво момиче, а да имаше някоя по-голяма на акъл и истинска. Аз минах тогава покрай тях и едно момиче се избъзика, че току-що е минала една голяма кака. Примери много. Идеята ми е, че докато го казваш, не виждаш появилата се възможност на момента и докато се усетиш вече ще си я пропуснал. Сляп си. Смени си светогледа.
    Самата аз нямам връзка от доста време и причината е, че просто момчетата, които ме заговарят или показват симпатии не ме привличат. Депресирала съм се в компании на приятелки с техните половинки, защото те непрекъснато ти дуднат, че си сам, но това не ме пращи нещастна. Случват ми се толкова хубави неща. Не може да сменяш партньорите си като носни кърпички. Да казваш, че ти липсва някой и още на следващия ден да си с нов.
    Каквото трябва, когато трябва. Забравих какво още щях да напиша, но ще се сетя.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на Anonys
    Диагноза: Тотално задоволен от секс, без сериозно момиче.
    Антибиотик: Изчакай !

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Секс и фаза 1 на едно място? Далеч не е така. Явно при теб това е основния критерий - във всяко едно изречение повтаряш, че ги вкарваш в леглото си еди - си как , но ако си бил еди - какъв си не си успявал.

И недей да се самозалъгваш - перфектни хора няма, както и ти не си. И докато не престанеш да мислиш за секс - нищо няма да се промени и нещата ще си останат така.
    А за какво да мисли като е на 20? За турски сериали и болните им ценности ли? Сексът си е секс. Той върви ръка за ръка с любовта, защото когато обичаш някого, го желаеш. Ако си използвач и егоист, дори да си асексуален, хората пак ще те избягват. Пак ще нараняваш и пак ще бъдеш с някого, просто за да не си сам. И мисълта, която сподели ledenakrasota е решението на проблема ти!
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Едно момче мрънкаше пред приятели, че ни можИ да си хареса никакво момиче, а да имаше някоя по-голяма на акъл и истинска. Аз минах тогава покрай тях и едно момиче се избъзика, че току-що е минала една голяма кака.
    От утре започвам да заговарям всяко момиче което ми хареса!

Благодаря на всички за "диагнозите"!
    Установих, че съм напълно нормален! Просото продължавам да се оглеждам за половинката си!

Все още съм млад и необвързан! Ако има желаещи да пишат!

Супер фен Аватара на cyclops
    И аз бях като теб преди. Понякога още при първите целувки, друг когато правихем секс, но тръпката си отминаваше. Чувствах се доста зле от този факт, но осъзнах в последствие, че просто не бях срещала правилния човек, този който ще успее да ме задържи. Така че всичко ще си дойде с времето, не го мисли много много

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    От утре започвам да заговарям всяко момиче което ми хареса!

Благодаря на всички за "диагнозите"!
    Установих, че съм напълно нормален! Просото продължавам да се оглеждам за половинката си!

Все още съм млад и необвързан! Ако има желаещи да пишат!

Не се изхвърляй в заговарянето по улиците.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си