- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и моята диагноза е?
Да и тук ти е грешката. Остави нещата да се случат, а не да мрънкаш и да се тръшкаш. Това е ролята на жертвата. Насилваш нещата. Колкото повече преследваш едно нещо, толкова повече то се отдалечава от теб.
Учи се от грешките на околните. Ето ти един класически пример, който се среща не само в реалността, но и във филмите. Дори и на мен ми се е случвало. Едно момче мрънкаше пред приятели, че ни можИ да си хареса никакво момиче, а да имаше някоя по-голяма на акъл и истинска. Аз минах тогава покрай тях и едно момиче се избъзика, че току-що е минала една голяма кака.Примери много. Идеята ми е, че докато го казваш, не виждаш появилата се възможност на момента и докато се усетиш вече ще си я пропуснал. Сляп си. Смени си светогледа.
Самата аз нямам връзка от доста време и причината е, че просто момчетата, които ме заговарят или показват симпатии не ме привличат. Депресирала съм се в компании на приятелки с техните половинки, защото те непрекъснато ти дуднат, че си сам, но това не ме пращи нещастна. Случват ми се толкова хубави неща. Не може да сменяш партньорите си като носни кърпички. Да казваш, че ти липсва някой и още на следващия ден да си с нов.![]()
Каквото трябва, когато трябва. Забравих какво още щях да напиша, но ще се сетя.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Диагноза: Тотално задоволен от секс, без сериозно момиче.
Антибиотик: Изчакай !
А за какво да мисли като е на 20? За турски сериали и болните им ценности ли? Сексът си е секс. Той върви ръка за ръка с любовта, защото когато обичаш някого, го желаеш. Ако си използвач и егоист, дори да си асексуален, хората пак ще те избягват. Пак ще нараняваш и пак ще бъдеш с някого, просто за да не си сам. И мисълта, която сподели ledenakrasota е решението на проблема ти!
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
И аз бях като теб преди. Понякога още при първите целувки, друг когато правихем секс, но тръпката си отминаваше. Чувствах се доста зле от този факт, но осъзнах в последствие, че просто не бях срещала правилния човек, този който ще успее да ме задържи. Така че всичко ще си дойде с времето, не го мисли много много![]()