- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко помощ ? :)
Здравейте, аз съм момче на 14 години от Варна ...
Значи тази неделя видях едно много красиво момиче на пробния изпити поисках скайпа и. Писахме си що си писахме посмяхме се
Ама аз откакто я видях се влюбих в нея... Знам че съм малък ама все някога трябва да се почне
Искам да я поканя на среща, а въпросът ми е как да и предложа и дали е добре да го направя защото се познаваме от седмица ...
Много ще съм ви благодарен
Разбира се че е добре сега да я поканиш на среща. Покани я да излезете някъде, но изключи киното. Някъде, където ще можете да общувате и да се опознавате.
Покани я там, където ти ще се чувстваш удобно. Ако си й симпатичен, момичето ще се съгласи, просто щото ще иска среща с теб. И я покани при първа възможност, за да не си забивате взаимоотношенията само в скайп.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Покани я на кафе, разходка, ако си по-находчив пикник или каквото и да е друго занимание за двама : ). Не би трябвало да се притесняваш от нищо. Просто докато си пишете и кажи, че ти е много приятно да си говориш с нея и я попитай дали е свободна и иска ли да излезе с теб. Успех!
И не на кафе, нека е някъде , където имате възможност за спонтанни разговори и където няма да е неловко мълчанието, дори за малко. Разходка в някой голям парк, мол ... нещо такова![]()
Съгласен съм с In*The*Face, но едно предложение. Вместо да я питаш дали е свободна и иска да излезете, по-добре направо й предложи. "Айде на кафе". Както казах, ако иска, няма да ти откаже. Ако не е свободна, ще ти предложи друг ден.
@Петър, мълчанието е неловко, само ако го възприемат така. Нищо нередно няма в това да не говори постоянно. И кафето е банално, но срещите по градинки и т.н. още повече се омазват. В кафенето поне се зяпате достатъчно често, не ходите с различно темпо, т.н.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Това с ходенето с различно темпо ми се струва смешно, все пак той е момче, ще намали/ забърза в зависимост от първите нейни пет крачки, не е сложна физикаАз съм стигнал до извода, че когато първата среща е на кафе/ресторант, хората се държат сякаш отиват на интервю - вдървени и подготвят клиширани въпроси. Не всички, но много са така. Аз предпочитам преди това да се разходим малко и да се отпусне момичето, пък и повечето момичета обожават паркчета
![]()
Забравих да спомена че съм много зле с парите и кафе/мол са малко трудна опция ..за пикника ми допада малко ми е трудно как да и го кажа ;Д
E, не чак пикник, просто разходка ! Иначе как да и го кажеш ... пример : "Какво ще кажеш да излезнем утре ? " Не е никак сложно, важното е просто да не звучи сякаш отчаяно го искаш![]()
Колкото и да си зле с парите ще пиете по едно кафе/кола, няма да ти излезне повече от 2-3-4 лева и все пак по-добре отидете в някой парк, разходете се малко, седнете на някоя пейка, после пак се разхождайте, не стойте на едно място само. За мен парка също е по-добре от кафето, защото няма да се зяпате един час в очите.
Frosty - парите в една връзка не са чак толкова голям проблем![]()
Макар че много хора все още смятат, че мъжът е този, който трябва да направи първата крачка – да поеме инициативата да се запознае с жената, която харесва, да я покани на среща и т.н., не са малко и тези, които вярват, че подобен поглед над нещата далеч не е правилен. Голяма част от нежните създания вече поемат инициативата в своите собствени ръце.
Ако един човек наистина иска нещо, той не трябва да се страхува да предприеме някакво действие. Дори напротив – той всячески трябва да се опитва да получи това, което желае. Тук полът няма никакво значение. Всеки трябва да следва мечтите си.Много хора се претесняват да заговорят момичето / момчето и да предложат да излезнат някъде защото се страхуват да не бъдат отхвърлени ... Според мен пробвайте се няма да сгрешите , както добре знаете... който играе – печели, който не играе – не печели !!!
Кажи и ,че искаш да се опознаете да излезнете на разходка в парка на спокойствие или на някое спокойно място където може да се проведе разговор а след това зависи ситуацията
Бъдете смели рискувайте и направете първата крачка ...
Успех ти пожелавам Frosty и на всеки друг , който се претеснява от Отхвърляне !!!
Като ти откаже да не ти пука в живота няма да си само с 1 или 2 момичета минаваш през много и много докато откриеш правилното ... дори някой не го откриват но продължават да търсят
Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-23-2012 на 14:37
Просто и кажи, че искаш да излезнеш с нея, искаш да я опознаеш. Кафето всъщност е добра идея поне според мен. Ще си седнете на спокойствие.. може да изкоментирате някоя песен, която пуснат в кафето, знам ли. Разходката също е добър вариант, но аз лично бих избрала кафето. Може да е нек'ва мързелива, знае ли човек. :Д
Requiem for a dream <3
Просто я покани на среща и виж как ще се развият нещата. Окей , да приемем, че си влюбен, но действителност си влюбен във външността й , щом не я познаваш толкова добре. Просто виж дали ще ти допадне и по характер.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥