- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Изправен сам пред сложна дилема. Харесвам 2 момичета и не знам коя да избера. Не мога да преценя коя харесвам повече. и 2-те са приятна компания, а искам да задълбоча нещата. Вие как бихте постъпили на мое място?
Може да изчакаш още малко. Винаги някой ще ти допада повече, въпрос на време е да разбереш коя ще е печелившата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
ако наистина си харесвал първата, не би трябвало да има и второ момиче. затова според мен по правилното решение е да бъдеш с второто момиче![]()
Все едната от двете ще ти допада маааааалко повече, по-бързо реши коя, за да не стане от двата стола на земята. И не гледай толкова с коя имаш по-близки интереси, а коя ти е грабнала повече вниманието, с какво те е предизвикала да я харесаш, ако сега можеш да се срещнеш с едната от двете, коя ще е тя.
Всеки човек си има положителни и отрицателни черти от характера. Двете момичета, които харесваш няма как да са с еднакъв брой плюсове и минуси. А дори и да са, някой минус ще е за нещо по-значително или обратното. Прецени хубаво нещата, за да не паднеш от двата стола на земята.
Щом искаш да задълбочиш нещата и двете ти допадат,според мен работата е сериозна.Но има решение!Трябва да разбереш на коя от двете родителите им са в твой интерес.Защото след време когато се задълбочиш,както ти искаш,ще излезе проблема с тях.Затова от сега те съветвам,погледни реално кои са по добрия вариант?Ще ти бъде + за на пред.
Преди време един човек ми беше казал специално за момичетата да гледам майка им, защото след време те ще станат като тях.Може да звучи малко шантаво, но си е така.![]()
До голяма степен е вярно, но все пак не е същото. Но пък ми е интересно как ще опознае достатъчно рано майка й?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изчакай. Все някоя от двете ще ти допадне повече във всяко едно отношение, докато едната ще остане на по - заден план. Друго надали има какво да правиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Определено изчакай и през това време ги опознай повече.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Винаги едната ще ти пасва повече и ще имаш по-голяма химия с нея. Не стига само да е приятна компания.
Играй на онче-бонче. Накарай ги да ти сготвят нещо. Хвърляй зар. Щом по друго не можеш да избереш.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Избери момичето, с което имате повече общи неща, която те разбира и с която можеш да споделиш всичко. И също която познаваш от по-дълго. Не бива да избираш тази, която е по-красива, а тази, която означава повече за теб и с която имаш повече приятни спомени..
Дриймърче тя логиката е много обърната винаги. Иди че го обясни на хората как времето не е критерий, а нещата правени заедно са критерия.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мен ме съмнява, че можеш да прецениш, дори и да познаваш.
Приличаш ми на 1 много гадно момиче , което познавам.Чудеше се кое момче да избере , като нито един от 2-мата не я отразяваше , хаха