.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля ви, дайте ми съвет :((

Харесвам едно момче от класа ми. Миналата учебна година се зарибявахме и изведнъж се отдалечихме и от тогава до сега почти не сме си говорили.Какво да направя ? Много ще е странно да му пиша като вече не сме си писали от почти 2 години.

Защо пък да е странно? Пиши му, щом имаш желание. Направи това, което искаш да направиш.. от небето няма да ти падне Говори си с него по - често.. като се замисля, заедно сте по 6 7 часа на ден.. шанса ти не е в писането, а в говоренето. Общувай с него. На колко си?
    Requiem for a dream <3

15 почти 16

Супер фен Аватара на paradosou
    Няма да е странно, обаче няма да направиш зле, ако действаш като сте в училище.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Няма да е странно, обаче няма да направиш зле, ако действаш като сте в училище.
    Точно. Отиди при него, заговори го, влез в компанията му. Щом преди сте си говорили, много лесно и сега ще възродите вашите общи интереси.

Град
    София
    Не сте си писали от две години, но всеки ден се виджате, така че ти трябва само желание да го заговориш. Врътни се някое междучасие около него, питай го за домашната, след това отклони темата към нещо, което не е свързано с училището и ще стане разговора.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    ^ Съгласна съм.
    Можеш да го помолиш да ти помогне по някой предмет, по който знаеш, че е добър.
    И така ще се получи разговора.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Banned Фен
    Това да сте в един клас да сте по 5-6 часа на ден заедно и да му пишеш а не да го заговориш в училище е идиотщина
    Както казаха над мен заговори го намери тема за разговор а ако се получи действай или изчакай той да направи първата стъпка ако те харесва и му допадаш

Всичко от горните мнения!
    Ако пък се притесняваш да го заговориш, няма лошо да започнеш с чат предната вечер, например.
    А и щом е от класа ти, не вярвам да има проблем.

Съгласна съм с предишните мнения! Заговори го - все пак сте в един клас! По време на разговора ще видиш дали ще прояви интерес към теб и дали трябва изобщо да се занимаваш с него. Успех!

Започни разговора с "От много време не сме се чували .. как си? " ии така нататък ) ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си