- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви, дайте ми съвет :((
Харесвам едно момче от класа ми. Миналата учебна година се зарибявахме и изведнъж се отдалечихме и от тогава до сега почти не сме си говорили.Какво да направя ? Много ще е странно да му пиша като вече не сме си писали от почти 2 години.
Защо пък да е странно? Пиши му, щом имаш желание. Направи това, което искаш да направиш.. от небето няма да ти паднеГовори си с него по - често.. като се замисля, заедно сте по 6 7 часа на ден.. шанса ти не е в писането, а в говоренето. Общувай с него.
На колко си?
Requiem for a dream <3
15 почти 16
Няма да е странно, обаче няма да направиш зле, ако действаш като сте в училище.![]()
Не сте си писали от две години, но всеки ден се виджате, така че ти трябва само желание да го заговориш. Врътни се някое междучасие около него, питай го за домашната, след това отклони темата към нещо, което не е свързано с училището и ще стане разговора.
^ Съгласна съм.
Можеш да го помолиш да ти помогне по някой предмет, по който знаеш, че е добър.
И така ще се получи разговора.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Това да сте в един клас да сте по 5-6 часа на ден заедно и да му пишеш а не да го заговориш в училище е идиотщина![]()
Както казаха над мен заговори го намери тема за разговор а ако се получи действай или изчакай той да направи първата стъпка ако те харесва и му допадаш
Всичко от горните мнения!
Ако пък се притесняваш да го заговориш, няма лошо да започнеш с чат предната вечер, например.
А и щом е от класа ти, не вярвам да има проблем.![]()
Съгласна съм с предишните мнения! Заговори го - все пак сте в един клас! По време на разговора ще видиш дали ще прояви интерес към теб и дали трябва изобщо да се занимаваш с него. Успех!![]()
Започни разговора с "От много време не сме се чували .. как си? " ии така нататък) ;д