.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ама едно е баба и дядо, друго е мама и татко бе. Какви хора сте.
    И аз не плаках, когато в 5-6 клас баща ми дойде в училище да ми каже, че майка му (баба ми) е починала. И то не плаках, защото и той не плака, защото е знаел, че ако го видим такъв ще е още по-тегаво. Не плаках никъде, пред никого. Никога не плача за починали хора пред някой. Правила съм го само пред един човек, но чувствах, че с него мога. Та през цялото време в гърлото ми беше заседнала топка сгъстен въздух и ми беше ужасно тъжно. Мислеха я за луда, от което винаги ми е било тъжно. Видях я как лежи в леглото си вкоченена, покрита с някаква кърпа на главата. Боже, помня такива неща с най-миниатюрни подробности, а бях малка.
    Като цяло не мога да приема и да осъзная, че някой, който е бил с мен толкова дълго време, вече го няма... И когато от време на време го осъзнаеш съвсем трезво... те смазва.
    Пак казвам, че съм твърдо против депресиите, но е и странно да не пролееш някоя друга сълзичка за човек, който вече не е до теб...
    Вероятно има разлика между баба/дядо и мама/татко.Аз никога не съм губил баба/дядо,тях просто ги е нямало.Но когато загубих баща си и то по ужасен начин,дори не помня как съм се чувствал,не помня нищо след това,спомените се появиха след като ме заведоха при една баба.А преди това ужасните моменти ги има записани някъде в съзнанието ми,но не си ги припомням,ако започнат да изплуват,се опитвам да мисля за нещо друго,просто не разрешавам да изникват отново ужасните спомени.Мисля,че това е най-правилния начин,иначе може да се побъркаш,но не всички мислят като мен.
    Да не пролееш нито една сълза при загуба на близък човек е всичко друго,но не и силна психика.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Riddle069 Виж мнението
    Но когато загубих баща си и то по ужасен начин,дори не помня как съм се чувствал
    Аз пък го помня, все едно е било вчера.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си