.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Гаджето ми се разплака след оргазъм?

Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо плаче?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    На мен ми се е случвало да се разплача след секс, но това е много объркана история.
    Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Попитай я, ние няма как да знаем защо се е разплакала.

Е стига де... да се разреве от кеф?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Еми я еди ден зел че плякам у дупето ама тя почна пишти и я пуснах ко да правим.Па то нека малко се пооппраи че зема да се насира.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Да те питам нещо: Лесно ли ти е да си толкова прост?
    maDamn

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Аааа, колко си просТ, има ли смисъл с теб да говоря, ааа колко си просТ, има ли смисъл, ОО НЕ!

Мега фен Аватара на xoxi
    Няма нищо странно в това.
    Много момичета/жени ги избива на по-силни емоции след секс.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Много е интересно, и на мен ми се е случвало да съм на път да се разрева ^^

"Защо плачат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени плачат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от сълзи е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серотонин - хормона на щастието, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серотонинът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на щастието" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серотонин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да плаче, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената плаче не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до сълзи. Това всъщност е женското щастие! "

Едит: Всъщност сега като се замисля и сетя, ми се е случвало, но не съм сигурна дали е по горе споменатите причини, или заради друго...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Щеше ми се да се въздържа, ма пробвайте да замените думите "рева", "плача" и т.н. със "сера". Доста весело излиза. Лека вечер!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не,няма такъв смях просто,Чачо! Велик си , корема ме заболя!
    maDamn

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    може да е съжалила че го е получила с теб
    6б3З10

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    +1 -------

Супер фен Аватара на ccdesigns
    1. Приятелката ми се насра след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?

2. Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо сере?

3. На мен ми се е случвало да се насера след секс, но това е много объркана история.
    Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.

4. Попитай я, ние няма как да знаем защо се е насрала.

5. Е стига де... да се насере от кеф?!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на Chacho
    При Щруделката по яко напасват
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

E там ме мързи сега Може утре

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Много е интересно, и на мен ми се е случвало да съм на път да се насера ^^

"Защо серат жените след секс?

Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени серат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.

Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от лайна е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серинин - хормона на акото, в сравнение с тялото на мъжете.

По време на силна емоционална възбуда серининът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на акото" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.

Пренасищането на женския организъм със серинин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да сере, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.

Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената сере не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до лайна. Това всъщност е женското щастие! "

Едит: Всъщност сега като се замисля и сетя, ми се е случвало, но не съм сигурна дали е по горе споменатите причини, или заради друго...
    ........................

Мега фен
    Град
    <3

Простаци!

4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    ........................
    еееееееееее не

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    аре отговорете на човека бе

Мега фен
    Град
    <3
    Цяла статия му изкопах (с която се изгавриха), какво още?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на dirtyyy
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението

ти не я ли попита ебати?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Добри сте мамка му.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си