- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Гаджето ми се разплака след оргазъм?
Приятелката ми се разплака след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?![]()
Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо плаче?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен ми се е случвало да се разплача след секс, но това е много объркана история.
Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.![]()
You're good. :Д
http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6556
Попитай я, ние няма как да знаем защо се е разплакала.
Е стига де... да се разреве от кеф?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Еми я еди ден зел че плякам у дупето ама тя почна пишти и я пуснах ко да правим.Па то нека малко се пооппраи че зема да се насира.
Да те питам нещо: Лесно ли ти е да си толкова прост?
maDamn
Аааа, колко си просТ, има ли смисъл с теб да говоря, ааа колко си просТ, има ли смисъл, ОО НЕ!
Няма нищо странно в това.
Много момичета/жени ги избива на по-силни емоции след секс.
И спря да се върти за миг земята..
Много е интересно, и на мен ми се е случвало да съм на път да се разрева ^^
"Защо плачат жените след секс?
Интерес към този въпрос са проявявали много учени в областта на междуполовите отношения и психологията. И след продължителни изследвания станало ясно, че действително много жени плачат след секс. Още по-интересното било обаче, че при тях това се случва четири пъти по-често отколкото при мъжете.
Търсейки причините за тази значителна разлика и базирайки се на своите предположения, специалистите открили следната любопитна зависимост – потокът от сълзи е тясно свързан с факта, че за женското тяло е много по-лесно да произвежда серотонин - хормона на щастието, в сравнение с тялото на мъжете.
По време на силна емоционална възбуда серотонинът се отделя от организма и попада в кръвта на човек. Този процес обикновено се случва по време на бурен смях, след груб или много страстен секс, както и в моменти на силна душевна еуфория. А основната задача на "хормона на щастието" е да отговаря за доброто настроение и неговото възстановяване, когато това е необходимо.
Пренасищането на женския организъм със серотонин обаче води до възникване на стресово състояние, което от своя страна става причина за рязката промяна на настроението. И дори след такива прекрасни моменти на невероятен секс и върховен екстаз, жената изведнъж може да промени изражението си и да започне да плаче, което пък от своя страна предизвиква пълното недоумение на партньора й.
Но мъжете през това време не трябва да изпадат в паника, а да помнят, че жената плаче не защото й е неприятно или изпитва болка или е изпаднала в депресия, а че за нея сексът е бил толкова добър, че с ласките си вие сте я довели до сълзи. Това всъщност е женското щастие! "
Едит: Всъщност сега като се замисля и сетя, ми се е случвало, но не съм сигурна дали е по горе споменатите причини, или заради друго...
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Щеше ми се да се въздържа, ма пробвайте да замените думите "рева", "плача" и т.н. със "сера". Доста весело излиза. Лека вечер!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Не,няма такъв смях просто,Чачо! Велик си , корема ме заболя!
maDamn
може да е съжалила че го е получила с теб
6б3З10
1. Приятелката ми се насра след оргазъм, на някой случвало ли му се е нещо подобно и някоя жена може ли да изкаже мнение по въпроса?
2. Оргазмът вероятно няма нищо общо. Ти не я ли попита защо сере?
3. На мен ми се е случвало да се насера след секс, но това е много объркана история.
Иначе за гаджето ти, не знам, поговори с нея, попитай я просто.
4. Попитай я, ние няма как да знаем защо се е насрала.
5. Е стига де... да се насере от кеф?!
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
При Щруделката по яко напасват![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
E там ме мързи сегаМоже утре
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
![]()
![]()
Простаци!
![]()
4XCOKИ
Цяла статия му изкопах (с която се изгавриха), какво още?![]()
4XCOKИ