- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се забременее когато на си в овулация
Може ли да се забременее когато на си в овулация!? Въпросът ми е ясен приятели и ако може отговаряйте с обосновка.
LoVe yAaa.....!
Оплождането става само по време на овулация. Овулация означава пукване на фоликула и излизането на яйцеклетката. Обикновено яйцеклетката живее максимум 24 часа. Сперматозоидите могат да живеят във фертилна среда в навечерието на овулацията до пет дни.
Прекъснатият полов акт е най-несигурният метод за предпазване от бременност.
Може да се забременее по всяко време на цикъла, дори по време на кървене. Не знаеш кога точно е самата овулация, дори при редовен цикъл.
Ако една жена е бременна, овулация по време на бременността няма.
Не!!!
Няма овулация > няма яйцеклетка > няма бебе
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
:/
Кое са глупости казваш?
Ако не съм си разтворила шоколада, как ще го налазят мравките?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
и пак почти никой не споменава нуждата от http://www.avantikamedex.com/product...89_condoms.gif
Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надёжный оплот!
Партия Ленина—сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведёт!
Ех, ты, Волга, мать река!
Широка и глубока!
Може, да. Може да ти мине овулацията, но и след това по изключение яйцеклетка да узрее (което е пак един вид овулация, но извънредна). Подчертавам по изключение, защото медицината познава и такива случаи. Обикновено упоменати като зачеване с "изместена овулация". Определянето с точност кога е О. на една жена обаче е много трудно. И ти можеш да си мислиш, че си в овулация на 23 и 24, а всъщност да си била на 15 и 16. Така или иначе, макар че отделящата се зряла яйцеклетка по време на О. е жизнеспособна около 12-24 часа, самото й оплождане може да се извърши както от скоро пристигнали сперматозоиди, така и от такива, които я очакват в тръбите от часове и дори дни.
Аз споменах презервативите, и да, горния коментар описва това,което казах аз много по-добре.
Ама не сте прави...овулацията не е нещо адски мистериозно и след 1-2 години редовен цикъл си я знаеш кога е и си я усещаш. Това си е нормално биологично явление и си има признаци. Ако си познавате телата, ще знаете кога е с точност до +- ден.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Вероятност винаги има, но просто си е в малки %, докато при овулацията % е най - голям.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Медицината познава случаи в които на жени на по 30 години с редовен цикъл от по 15 овулацията се измества. Освен това има и други фактори които могат да повлияят на това. Има признаци, ако не се лъжа при 40% от жените. Някои я усещат, други получават течение, но не зависи от това дали познаваш тялото или не. С точност може да ти каже само гинеколог кога е и то месец за месец. Много точни са и тестовете предназначени за установяване.
И въпреки всичко това, не се надявайте на чудеса от природата, има презервативи за тая работа.
Много добре си познавам тялото, но досега един път не съм почувствала кога съм в овулация. Това е до организъм. Някои жени усещат, други - не. Влезте в bgmama някой път да прочетете колко мами са си направили децата по никое време без значение какво е казало календарчето. Аз вече не вярвам в тези изчисления. Твърде много изключения има. Не казвам, че се забременява без овулация, а че хич не е невъзможно да не е по времето, по което си мислиш, че е.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Може ли с няколко думи да ми кажеш как точно "си я усещаш" когато овулацията ти настъпи?
Пълни глупости се говорят по форумите обаче... Няма как да я усетиш защото това не е ПМС (предменструален синдром) като изключим възможната поява на белезникаво течение което не е при всички жени. Не случайно има тестове за овулация които показват кога тя е настъпила за тези който искат да забременеят а не им се получава от първите пъти.. Моля ви недейте да говорите само защото трябва да трупате мнения с тая грешна информация наистина можете да объркате или психирате някой...
Секретът е различен - и като количество, и като вид. Гърдите са по-твърди от обикновено и доста по-чувствителни. Толкова ми се прави секс, че не мога да гледам. Отделно евентуално ме болят яйчници.
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз пък нищо такова не усещам.
Силното желание за секс ми е почти по всяко време освен, когато съм зверски преуморена или много болна, а всички тези неща с течения и твърди гърди не са ми се случвали никога.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Красиво момиче си дръж се като такова адски противни са тези изразчета като омг,wtf и прочие. Когато отидеш на профилактичен преглед при гинеколог поговори си с него на тази тема и ще видиш какво ще ти каже.![]()