Здравейте!Харесвам едно момче от доста време,но не съм сигурна,дали още искам да съм с него,защото нещата между нас са много несигурни.Аз съм на 17,а той на 18 и сме от един град само че аз реших да уча в друг град още преди да се запознаем.Когато се запознахме аз бях на 15 и той ми предложи да опитаме да сме гаджета,но аз харесвах друг,който цент не ме отразяваше пък ии не го познавах достатъчно добре и не ми се занимаваше понеже само през уикенда се виждахме.Аз му отказах,но той явно много ме е харесвал тогава и съм го наранила с отказа си,но се съгласи да си останем приятели.След месец някъде на мен ми омръзна да тичам след онзи,защото ми стана ясно,че само си губя времето и реших да пробвам с тоя,който го отрязах,но той ми каза, че сам му било по–добре и уж бяхме приятели,а постоянно си писахме и се чувахме и постепенно станахме много близки,обаче не си признавахме,че вече се обичаме,докато една вечер аз не издържах и му писах,че го обичам и ако не ме обича по-добре да ми каже навреме..от тогава той почна да се държи различно като в един момент иска да е с мен,а в друг ме отбягва..вече не знам,дали ме обича,въпреки че когато се видим и останем на саме имам чувството,че много ме обича,но не си признава и не ми предлага връзка.. въпросът е,че аз съм още девствена и ми се иска първия път да е с него,независимо дали сме гаджета,но не знам дали съм готова.Моля за съвет,дали да се боря за него или да прекратя всичко и да чакам да се влюбя в друг?