Моля ви помогнете ми. Имах връзка с едно момче. Не продължи дълго време, защото е "в сърцето ми има място за всяка". Не съм го ревнувала - напротив, но разбрах, че ме лъже с няколко други момичета (следователно лъже и тях, защото никой не знаеше за нас). Както и да е. Зарязах го с мисълта да остана ненаранена. Справях се уж добре, обаче не беше съвсем така. Надълбоко с себе си аз продължих с надеждата, че един ден той ще се промени и т.н. Ама забравих, че това само по филмите се случва!! :х Наскоро се видяхме на едно място /беше вечер и нямаше никой друг при нас/. Разгорещихме се и то доста. На мен това много ми хареса. Исках да му призная за всичко, но не можах. Мислех да отида на мястото където знам, че ходи и да се видим, докато не разбрах, че той си играе с мен. Изкарва ме разгонена, луда и какво ли още не. Вече не издържам. Чувствам се съсипана до основи. Не искам да ям, да мисля, да дишам, да живея. Опитвам се да се разсея по какъв ли не начин, но забравя ли се такова нещо?! Аз го обичах, а той се подигра с мен. Имам чувството, че съм в депресия. Сякаш нямам сили да живея вече.. или по-точно нямам стимул да живея. Знам, че живота продължава, но не искам да продължи така. Искам да намеря някакво решение на проблема каквото и да е то. Най-вече искам него, дори когато съм му бясна. Кажете ми какво да правя?