Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
Прав си, пич, така е. Малко ще ми е трудно в едно изречение, щото не мога. Но казвам в прав текст: Да се гордееш с това, че цар Симеон е бил велик и да обвиняваш турското робство и турците затова, че сме бедни и смотани е мелко казано погрешно. Не понасям агресивни хора, а именно те са най-големите националисти. Чули оттук-оттам, че сме били велики, но без да са прочели и една историческа статия, та камо ли учебник или енциклопедия. А ако прочете човек ще се усъмни в гениалността на българското племе и величието. Дразня се на такива хора. Трябва да се гордеем с добродетелите си сега, а не със смешните велики, не загубили никакви битки ебливи българи....
Като за начало тук не виждам агресивни и радикални националисти? Преди имаше, но вече не влизат.

Плюс това ти скачаш в другата крайност. За да се гордееш със страната си не е задължително да я смяташ за най-великата. Аз знам, че е имало и възход и падение, но мисълта за падението не ми пречи да се гордея.

А да наричаш българите смешни е все едно да наричаш себе си смешен. Колко жалко е това?