.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Причини да ми спадне повреме на секс?!

Здравейте ,
    искам да попитам каква може да е причината да ми спадне повреме на секс? Значи случаят е следния ... правихме го около 40 минути .. като за начало без презерватив , после с ,но в последствие решихме да караме без и така след 40 - 50 минутен секс без да съм свършвал ми спадна ерекцията и после не можах да продължа.. когато приятелката ми се прибра в тях .. ми звъни притеснена и ме пита дали е възможно да не съм могъл да продължа защото съм свършил може би без да усетя , но това не е възможно нали да свърша без аз да разбера ??? Може ли причината да е в друго като например това , че го правим през ден , а в случая предния ден и текущия?? Сега тя се притеснява да не би да съм свършил и да не съм разбрал .. а на мен това не ми се е случвало и не вярвам това да е причината , но започвам много да се филмирам като ми го натяква тя..
    П.П на 20 години съм здрав без каквито и да е здравословни проблеми.
    Последно редактирано от nexus093 : 04-23-2012 на 19:20

моля помогнете )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    случаяТ
    да не би - три отделни думи
    не вярвам - две отделни думи

Може да е от много неща, както от презерватива, така и от стрес, и т.н.
    Надявам се осъзнаваш колко рисковано е да го правите без презерватив, ако тя не пие противозачатъчни.

сега да не гледаме грамотността , защото го писах набързо )

Banned Фен
    Може да се дължи на много неща умора , психическа или физическа , емоционална нестабилност , напрежение , притеснение на много неща още ...

но дано да не е :

Ериктилна Дисфункция при , която е необходима консултация със специалист!
    http://zdravbadi.com/Еректилна-дисфу...ност.html

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nexus093 Виж мнението
    сега да не гледаме грамотността , защото го писах набързо )
    То и сексуалната ти култура е на ниво нулево. И нея ли "написа на бързо"?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    То и сексуалната ти култура е на ниво нулево. И нея ли "написа на бързо"?
    +1 подкрепям те

Хях .. мерси все пак за помощта .. можеше и без грубите забележки .. аз питам за да знам ...

Banned Фен
    Тука сме се събрали да даваме съвети и да правим забележки поне всеки един човек който води полов живот трябва да знае неща от обща Сексуална Култура

Е това беше нещо което ме вълнуваше ... и все пак ако има още някой мнение по въпроса , с радост ще го изслушам и ще приема критиките му ако има такива
    Последно редактирано от nexus093 : 04-23-2012 на 19:37

Град
    София, България
    изСлушам
    //////

агххх :ХХХ вече си дребнава ... да изпусна буква и айде .. )

Град
    София, България
    Носи ми се репутацията във форума

хях ) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам понеже гледам си на 16 и скоро те очаква )

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Стига го дъвкахте момчето ... Пишман е станал сигурно, че изобщо е писал тук.
    Причините може да са много, стрес, внезапна уплаха, напрежение, алкохол, момичето да не те привлича сексуално, презервативи и тн. Ако не се повтори случката, няма за какво да се притесняваш.

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от nexus093 Виж мнението
    хях ) значи ще имаш успех на езиковата част на матурата , конкретно за правопис , а за пунктоация незнам понеже гледам си на 16 и скоро те очаква )
    Не съм си по БГ. С езиците се справям отлично, недей се притеснява.

"Не съм само" - предполагам искаше да кажеш )

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пхахаха
    момИчето се опитва да ви ограмоти, ама не та не
    магаретата не щат да се ограмотяват, разбирам
    и нексус, ''не съм си'' искаше да каже

и все пак, както казаха може да е еректилна дисфункция, а може и да е просто от напрежение..
    Последно редактирано от bloodyF : 04-24-2012 на 09:25
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от whitepipon Виж мнението
    awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .

Тук пишем на кирилица.
    МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
    Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-24-2012 на 09:30

Повече от фен Аватара на SMALLVILLE
    Град
    Пловдив
    awe DisappointedDreamer shto ne si odarish edna 4ikiq da se uspokoish malko we kaluf .. prai zabelejki tam na maika ti ili na bashta ti nz.. tva da ne ti e sait za pravopis smotanqk .
    Абе я отивай да си ползваш лЕвислава и дЕсислава и недей се обажда, където не ти е работа. То поне на български да пишеше.
    Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!

http://www.vbox7.com/play:637f3cd2

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тук пишем на кирилица.
    МомИче съм, така че чикии за съжаление не мога да си Ударя. Не се притеснявай, напълно спокойна съм. А забележки на родителите ми няма как да правя, тъй като те са на доста голямо разстояние от мен.
    Смотаняка в случая си ти. Не стига че автора е на ниво нулево по български език, ама и познанията му по сексуална култура куцат. В случая, само помогнах. А когато ти помагат се казва мерси. + SMALLVILLE
    Не знам как прецени ,че нивото ми по БГ е нулево , на базата на няколко правописни грешки от недоглеждане ... Тука не съм за да ме оценяват , а за съвет , но пък и когато е трябвало да ме оценят съм си изкарал достатъчно ВИСОКА оценка за дипломата , че да ме приемат арх.
    П.П А и ти си 9-10 клас и несмятам , че би могла да си чак толкова грамотна ,че да хванеш да коригираш хората ) Казвам ти го без лоши чувства , защото не съм тука като теб да се заяждам , а за съвет

Град
    Kaldokolene
    .,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,
    Последно редактирано от whitepipon : 04-24-2012 на 14:09 Причина: /././/././

Banned Фен
    hm abe brat neshto mai na interesen mi se pravish .. znam kwo predstavlqsh iskash li da doa do mahalata ti da mi napraish edna dEsislava ;p a kwo sh kaish po vaprosa deiva i kloshara
    whitepipon -
    1. Спазвай добрия тон има си ЛС за Заплахи и т.н
    2. Писането във Форума на Кирилица е задължително! (Писането на Латиница е само за хора , който не са Български граждани и не знаят български език , съответно на Латиница се пише на Английски , Френски , Немски и др езици!)
    3. Съобщението ти е във формата на СПАМ!
    Докладван!

П.П - горе съм дал мнението си!
    Последно редактирано от K.KaramiteV : 04-24-2012 на 14:18

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си