.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Как да се науча да ходя на токчета ?

Извинявайте ако създавам нова тема ,която вече съществува!
    Tази година завършвам 7 клас и ще ходим на прощална . С момичетата от класа ми си споделяме как ще сме облечени и с какви обувки ще сме . Почти всички ще са с обувки на токчета , а аз изобщо не мога да ходя на токчета . Искам да се науча да ходя на тях , но незнам как ,а и подходящо ли ще е да съм с токчета .

4 сантиметров ток можеш да носиш и без да си ходила предварително на токчета. И при нас всички викаха, че ще са с ток и се появиха с 2 сантиметра токчета.

Супер фен
    Ами по-лесно ще ти е с платформа отколкото на ток, но иначе обувай на майка си някои обувки с токчета и почвай да се разкарваш у дома, ама гледай докато я няма, защото ако паднеш да не ти се кара
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    не е чак толкова трудно .. но като не си свикнала и краката ти много ще те болят

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Вземи някакви стари обувки, ако имаш, или на майка ти, или си купи евтини и почни да ходиш у вас с тях. Аз поне така свикнах да ходя на токчета.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

обуваш ги и ходиш с тях ..какво има за учене????аман от безсмислени теми!не се заяждам,но ние тук не можем да те научиме да ходиш на токчета
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ходи вкъщи и ще свикнеш ;д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си