АЗ съм момче на 15 от сливен и имам малко проблеми...Първо с приятелите Спрях почти всички контакти с приятелите си от старото си даскало,спрях да говоря и с най-добрите ми приятели защото започнахме една глупост и тя доведе до последици аз се осъзнах и им казах но никой не ме чу.Цяло лято поддържах връзка с един от тях но като се върнах в бг всичко стана наопаки,накрая останах сам.А съучениците ми се държат студено и то много донякъде вината е и моя щото една приятелка стои до мен и постоянно си говорим,говорехме си по скайп преди със нея и в момента нямам абсолютно никакви приятели.След това си хванах гадже и с нея се държах много студено и я скъсах,Това плюс проблемите в семейството ми тотално ме объркават и все повече се отдалечавам от всички хора и незнам какво да правя донякъде е това ... и си мисля да направя друга глупост.
Ще ти го обясня така ..не говоря с 99 % от приятелите си, съучениците ми се държат студено и имаме семейни проблеми и незнам какво да правя ...
За всичко това си виновен ти. Вместо да се затваряш в себе си и да отбягваш контактите с околните, можеше просто да си имаш едно наум. Още повече, че не опитвай да залъгваш себе си, когато тръгваш с някое момиче - на нея й е било в 1000 пъти гадно, защото не получавал от теб внимание, а само безчувственост и студ.
Проблемите ти явно идват от психиката. И сега, щом знаеш откъде изниква проблема - просто се опитай да се поправиш. Започни да общуваш повечко. Учи си, забавлявай се, живей си живота , накратко казано.
Не знам какви са ви семейните проблеми, но със сигурност нещата ще се оправят. Просто повярвай, че всичко ще се пооправи и така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
За всичко това си виновен ти. Вместо да се затваряш в себе си и да отбягваш контактите с околните, можеше просто да си имаш едно наум. Още повече, че не опитвай да залъгваш себе си, когато тръгваш с някое момиче - на нея й е било в 1000 пъти гадно, защото не получавал от теб внимание, а само безчувственост и студ.
Проблемите ти явно идват от психиката. И сега, щом знаеш откъде изниква проблема - просто се опитай да се поправиш. Започни да общуваш повечко. Учи си, забавлявай се, живей си живота , накратко казано.
Не знам какви са ви семейните проблеми, но със сигурност нещата ще се оправят. Просто повярвай, че всичко ще се пооправи и така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥