- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за вашето мнение, дами ... :)
Ако ви попитат дали искате да излезете с някой, отговорът "не знам, може" като отказ ли го използвате или по-скоро искате да излезете, но се правите на недостъпни.
Много исках да те тролна, но ще се въздържа. Как по-точно попита момичето ?
Ако бях момче и някоя така ми отговори, макс още веднъж бих опитал и ако пак резултатът е някъв подобен отговор, ше спра да се занимавам.
Не се правя на недостъпна. Или момчето не ме кефи и наистина съм, или има привличане и не се чудя ква дивотия да измисля, та да си усложняваме и двамата живота. Ако не става да се видим когато е предложил, ше му кажа кога ми е свободно и ше нагласим някак нещата.
Като отказ, освен ако не е придружено от закачлива, флиртаджийска усмивка.
Понеже си променям решенията по 24958345 пъти на ден от притеснение, когато кажа: "Не знам, може би, ще видим..." то наистина е така. Когато не искам да изляза с някой, казвам: "Не ми се излиза."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Като искате си тролвайте колкото ви е сърце, щото и аз не веднъж съм тролвал тук
А по темата... като я видя до няколко дни може да я пробвам пак, да видя какво е решила ... като не - следващата ...![]()
Като разкарай ми се от главата, и не ме занимавай с глупости. Демек отказ.
Повечето пъти го ползвам като отказ.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако ти каже само "може" още има надежда, но придружено с "не знам" си е страхлив отказ. Пробвай пак, но вероятно ще чуеш същия отговор. Не се обнадеждавай, ако чуеш и "ще видим"![]()
Винаги е отказ. Ако искам да изляза с тоя човек, ще съм супер ентусиазирана и сама ще го предложа даже.
При всеки си е различно. Аз когато не искам казвам "не благодаря", когато искам казвам "ок/кога/къде" и т.н, а когато не знам как да разпределя ангажиментите и времето си казвам "не знам, може". Не мисля, че е необходимо да гадаеш какъв е бил отговора на мацката, а просто опитай още веднъж. С нещо закачливо като "хей, каза, че може да излезем някой път, днес как ти се струва?". И ако пак се направи на интересна и покажи, че не си тъп "ясно, можеше директно да кажеш, че не искаш да излизаш с мен. щеше да си спестиш неудобството" и до там. Но все пак не си прави изводи от написаните мнения тук, защото всеки човек е различен и отговаря сам за себе си.
Зависи от ситуацията. Ако ме е хванал в натоварен момент, когато бързам за някъде и имам 1001 неща на главата, казвам "не знам, може" на почти всичко, което просто няма сили/желание да обмислям в момента. Когато искам да изляза с някого си казвам, когато не искам - отказвам директно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ако кажа "може" - значи по-скоро да.
Ако кажа "не знам,може" - значи учтив отказа , а буквално имам предвид : погледни се на какво приличаш,как бих излязла с тебе??
Зависи,зависи.
Ако е отказ,ще кажа-"може,не знам" и ще сменя темата набързо.
Ако пък просто не съм в настроение за излизане за момента,но пък нямам нищо против за в бъдеще да си спретнем нещо бих казала "може,не знам"+предложение за някое място,например и идея за това кога евентуално би се състояла срещата ("какво ще кажеш след еди-колко си дни","ще те потърся като ми се отвори възможност")
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn