.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA

Имам чувството, че гаджето ми ми изневерява

Здравейте, имам чувството че гаджето ми ми изневерява и единственото място където мога да разбера е Facebook. Можете ли да ми кажете как да разбия парола и или абв пощата и. Ще съм ви благодарен .. . Или ако може кажете как да я хвана или по какво да разбера Защото много хора говорят това - онова и вече незнам на кой да вярвам ;сс

Супер фен Аватара на Glamour92
    Много,много крайна мярка си избрал.
    А ти самият на кого гласуваш по-голямо доверие-на тълпата или на приятелката си?
    Ако избереш първата опция,по-добре не се занимавай.Дори да не ти изневерява,самият факт,че не й вярваш е много сериозна пробойна във връзката ви.
    И,не,не-изневяра,за която си научил от Фейлбука невинаги е действителна(освен ако не иде реч за снимков/видеоматериал).
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на Dyany10000
    Град
    София , Бели Брези
    Отиваш при приятелката й, казваш и "Амма курво!" и ако тя ти отговори с "Аз? Курва? Ами приятелката ти? Да знаеш..." - сори майкъл..

И ти как разбра, че ти изневерява? Я кажи?
    Славься, Отечество наше свободное,
    Дружбы народов надёжный оплот!
    Партия Ленина—сила народная
    Нас к торжеству коммунизма ведёт!

Ех, ты, Волга, мать река!
    Широка и глубока!

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    Много хора почнаха да ми казват, това - онова и оттам започнаха съмненията. Опитвам да говоря с нея, но някак си заобикаля темата ... . и затова искам да и погледна face-а или нищо което конкретно ми доказва, че го прави

Smile

Изпитвала съм това чувство и ми е познато. Може да й разбереш паролата първо на абв-то ако и научкаш тайния въпрос и тайния отговор или може да я подпиташ леко без да те усети и така ще разбереш. Успех дано да няма нищо сериозно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да се смее ли човек.. да плаче ли. Що малките пропаднаха толкова?

Авторе - значи вярваш на слухове, а с нея не приказваш? Искаш по путкенски начин да разбереш непотвърдима информация?

Смешното е че с нея те е страх да говориш, обаче се връзваш на плетените интрижки. То вярно че като се разчуе че сестра ти е курва.. иди доказвай че нямаш сестра после. Малко на това ми намирисва. Не е твоя работа да я следиш или да се правиш на мижитурка, каквато всъщност си. Ако толкова си сигурен че ти изневерява - скъсай я. Ако нямаш признаци от нея - значи си внушаваш.

Чул недочул и дай да заколим кокошката със златните яйца.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Как се заобикаля въпроса "Изневеряваш ли ми?", за Бога. Сядате, говорите и не я пускаш, докато не те убеди, че няма нищо такова.
    Мен са ме питали, казвала съм "Не" и въпросът е приключвал. Ама да ровиш във Фейсбук/телефон/където и да било - и то още преди да сте говорили, е тъпо.

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    Абе хора, пак ви го казвам, ни веднъж сме говорили по тая тема

Голям фен Аватара на In*The*Face
    А защо вместо да й бъркаш във фейсбука или паролата не я изпробваш. След като сама не иска да ти каже, изиграй го така, все едно си го разбрал сам. "Днес разгледах фейсбука ти и смятам, че е крайно време да ми кажеш какво става. Не ми заобикаляй, не се прави, че нищо не знаеш. Днес ще сложим картите на масата и или ще ми признаеш всичко в очите, защото го заслужавам или се разделяме по живо по здраво и спираш да ме правиш на маймуна". Ако ти задава въпроси от рода на какво си видял, какво си прочел "знаеш много добре" и толкова. Ако мацката се стъписа и си глътне езика - имаш отговор, ако не се върже, значи не е имало какво да прочетеш там. Не знам дали звучи логично, но мисля, че е по-добре от колкото да действаш зад гърба й разбивайки пароли и т.н Ако хората които са ти разказвали се окажат прави, можеш да й натриеш носа с това, че сама се е издънила, провокирана от твоя блъф.

Не падай толкова ниско, че да разбиваш нечия парола, да влизаш в чужд профил и да четеш чужда кореспонденция било то във фейсбук, скайп или смси. Унижаваш се!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Да се смее ли човек.. да плаче ли. Що малките пропаднаха толкова?

Авторе - значи вярваш на слухове, а с нея не приказваш? Искаш по путкенски начин да разбереш непотвърдима информация?

Смешното е че с нея те е страх да говориш, обаче се връзваш на плетените интрижки. То вярно че като се разчуе че сестра ти е курва.. иди доказвай че нямаш сестра после. Малко на това ми намирисва. Не е твоя работа да я следиш или да се правиш на мижитурка, каквато всъщност си. Ако толкова си сигурен че ти изневерява - скъсай я. Ако нямаш признаци от нея - значи си внушаваш.

Само те цитирам, ама си прав мамка му стара.

Цитирай Първоначално написано от bobioooo Виж мнението
    Абе хора, пак ви го казвам, ни веднъж сме говорили по тая тема
    И аз само цитирам. Приемете, че хората изпадат и в подобни ситуации. Влюбен е, обича приятелката си, казва й, че хората говорят, пита я дали е вярно, но тя не отрича достатъчно конкретно, че да й повярва, нито пък признава. Човека обаче не иска да остави нещата така, защото ако слуховете са верни, той излиза идиота, понеже мацката му се ч*ка с целия град, а той все още не зае със сигурност. Знам, че всички тук сте застраховани от подобни ситуации и на нас това не може да се случи, ама все пак...

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    А защо вместо да й бъркаш във фейсбука или паролата не я изпробваш. След като сама не иска да ти каже, изиграй го така, все едно си го разбрал сам. "Днес разгледах фейсбука ти и смятам, че е крайно време да ми кажеш какво става. Не ми заобикаляй, не се прави, че нищо не знаеш. Днес ще сложим картите на масата и или ще ми признаеш всичко в очите, защото го заслужавам или се разделяме по живо по здраво и спираш да ме правиш на маймуна". Ако ти задава въпроси от рода на какво си видял, какво си прочел "знаеш много добре" и толкова. Ако мацката се стъписа и си глътне езика - имаш отговор, ако не се върже, значи не е имало какво да прочетеш там. Не знам дали звучи логично, но мисля, че е по-добре от колкото да действаш зад гърба й разбивайки пароли и т.н Ако хората които са ти разказвали се окажат прави, можеш да й натриеш носа с това, че сама се е издънила, провокирана от твоя блъф.
    Ммм.. само да попитам, ами ако не е вярно ?? излизам пак глупак ;дд

Цитирай Първоначално написано от bobioooo Виж мнението
    Ммм.. само да попитам, ами ако не е вярно ?? излизам пак глупак ;дд
    Ако не е вярно ще го разбереш достатъчно бързо, за да отреагираш с "шегувам се, исках да видя реакцията ти".

Град
    В мислите на хората
    Авторе ти вече изглеждаш като глупак. Ще е мега тъпо да да се оправдаваш и шикалкавиш след подобно нещо. Но по-малко глупак няма да станеш.

Dr. Gregory House

Фен Аватара на bobioooo
    Град
    sofiA
    охх, какво да направя тогава ?

Супер фен Аватара на Irti
    Питай я "Изневеряваш ли ми?". Няма какво да ти върти на този въпрос. Или казва "Не" или "Да". Ако почне да върти я скъсай и готово. Толкова ли е сложно да те еба?

Понякога слуховете са верни. Прави си сметка и действай.

Съгласен съм със In*The*Face !

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ако толкова си сигурен че ти изневерява - скъсай я. Ако нямаш признаци от нея - значи си внушаваш.

Вече ти го написах, но ти не четеш, май?

Dr. Gregory House

Мега фен
    Град
    <3
    Доста грозно и обидно от твоя страна.
    Бившото ми момченце ми знаеше паролата за на всякъде, но нито веднъж не е ровил да ме следи. Дори я ползваше (понеже е ебати готината) за своя. Аз също знаех неговите, но никога не съм ровила също. Най-много да сме си влизали във фейсбуците да си пращаме покани за тъпите игри ^^ Но дори тогава нищо друго не сме си пипали.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

anonymous708973
    Guest
    Щрудел, откъде знаеш?

Irti, тя винаги може да го излъже и да го играе обидена. Не ми мяза авторът да е достатъчно умен, за да разбере.
    Авторе, като сте говорили и не сте стигнали до отговор, в който да си сигурен, все едно не сте говорили.

Мега фен
    Град
    <3
    От къде знам, че не ми е ровил из нещата ли>?
    Просто го познавах прекалено добре и му вярвах.
    Склонна съм да вярвам ужасно много. Както и да разбирам и усещам винаги... винаги кога ме лъжат.
    Странно е, защото съм адски недоверчива, но моята вяра е по-скоро саморазрушителна и мазохистична. Приемам го като... все едно всичко да води към 'лъжа' и въреки това да кажа "Ок. Вярвам ти." и наистина да го мисля... Ако пък ме лъжат, не моята съвсет ще е гузна.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Доста тъпа постъпка от твоя страна - вместо да ровиш във фейсбука й и подобни, просто сядаш и говориш с нея, без да позволяваш да сменя темата и подобни. Или ти казва "Да" или "Не", няма какво да се увърта по тая тема.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Има всякакви хора - може и нарочно да искат да ви разделят. Но ако съмненията са повече от основателни, поразрови се, "изобличи я" и след това я попитай директно дали ти изневерява - да видиш дали ще излъже

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Има вариант хората да си измислят, за да ви разделят. А има и вариант наистина да е такава, но като я питаш никога няма да си признае много ясно, за това не давайте тъпи съвети да я пита, защото никой който е изневерил няма да си признае. Следенето е вариант, но то точно за това трябва да й имаш доверие, за да не я следиш, но щом някои ти казват че прави нередни неща.... Трудно е много в такива случаи и не мога да ти помогна конкретно на твоя, но ще ти цитирам нещо “Проверката е висша форма на доверие" успех
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си