.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Да й влизаш във фб е долно. Ужасно долна постъпка, нямаш доверие в нея, ама имаш доверие на някви хора дето си говорели... нямам думи просто.
    Иии дори да влезнеш в профила й и да прочетеш нещо не е гаранция, че нещата са така както изглеждат. Преди няколко дни един мой приятел се раздели с гаджето си, защото докато той спи тя му прочела смсите, видяла "липсваш ми", "обичам те" от мен и най-добрата ми фр и го заряза. А истината беше различна от това, което тя видя...пустата й ревност й съсипа връзката....
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ох защо всичко трябва да минава през компютъра когато на живо нещата имат дори и лека спънка?
    отиди и говори с нея ако ще да говори говори ти задавай въпроси(сериозно и спокойно но не прекалявай)
    тва с компа е много тъпа идея(с извинение)
    ако не ще да каже каквото и да било и да увърта казваш й че докато не ти каже нещата как стоят няма да й говориш ....другият вариант е направо да я отрежеш временно(ама не да късате ми просто да се държиш студено) за да схване за кво иде реч и ако и тогава си трае махай я и тва е

Цитирай Първоначално написано от Rad0slaw Виж мнението
    Съгласен съм със In*The*Face !
    С две ръце при това.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Тя ако знае какво прави, нито във фейсбук ще остави доказателства, нито в телефона си.

Авторе това "чувство" за изневяра само на хорските приказки ли се базира?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Да й влизаш във фб е долно. Ужасно долна постъпка, нямаш доверие в нея, ама имаш доверие на някви хора дето си говорели... нямам думи просто.
    Иии дори да влезнеш в профила й и да прочетеш нещо не е гаранция, че нещата са така както изглеждат. Преди няколко дни един мой приятел се раздели с гаджето си, защото докато той спи тя му прочела смсите, видяла "липсваш ми", "обичам те" от мен и най-добрата ми фр и го заряза. А истината беше различна от това, което тя видя...пустата й ревност й съсипа връзката....
    Без никакво заяждане... какви са тея смси към обвързано момче, ако ще да ви е най-близкия приятел? Такова приятелство не знам. И моят най-добър приятел е момче и никога не съм му говорила/писала такива излияния дори, когато е бил необвързан. Ми да, дразни. Мен също би ме подразнило, ако бях приятелката му. Не е до пуста ревност, а до малко прекалено близки/натрапчиви отношения между приятели, които щеш не щеш навеждат на съмнения. Моят приятел не е ревнив (или поне е в напълно нормални граници), но ако по някаква случайност попадне на такова нещо, няма значение кой колко мил другар ми е, бих си изяла здравия скандал. И с право.

По темата: Следи и реакциите, когато говорите за това. На хората им личи, когато лъжат. Едва ли е толкова печена, че да те гледа право в очите и без никаква сянка на неувереност да те излъже.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха правиш п*ткенски истории .. това е доста грозна и долна постъпка.
    Щом толкова се съмняваш в нея, я скъсай ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Преди няколко дни един мой приятел се раздели с гаджето си, защото докато той спи тя му прочела смсите, видяла "липсваш ми", "обичам те" от мен и най-добрата ми фр и го заряза. А истината беше различна от това, което тя видя...пустата й ревност й съсипа връзката....
    Сиси го е казала много правилно. Ако моят приятел види такива неща в телефона ми, ще се караме, при все, че е последният човек, когото бих нарекла ревнив. Ако аз намеря такива неща в неговия - същия резултат. Не е нормално просто. Неслучайно на немски има два израза, които значат "обичам те" - единият е за приятели и не е прието да се казва на гадже, другият е само за гадже и никой не го казва на приятелите си.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    И аз съм съгласна с Пантерката и Сиси. Може да е без никакво основание, ама т'ва Обичам те и Липсваш ми и други такива тинтири минтири, ще бъдат повод за сериозен разговор. Няма да го късам моя, дори сигурно няма да се развикам, но ще седна и ще поискам обяснение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си