- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам чувството, че гаджето ми ми изневерява
Да й влизаш във фб е долно. Ужасно долна постъпка, нямаш доверие в нея, ама имаш доверие на някви хора дето си говорели... нямам думи просто.
Иии дори да влезнеш в профила й и да прочетеш нещо не е гаранция, че нещата са така както изглеждат. Преди няколко дни един мой приятел се раздели с гаджето си, защото докато той спи тя му прочела смсите, видяла "липсваш ми", "обичам те" от мен и най-добрата ми фр и го заряза. А истината беше различна от това, което тя видя...пустата й ревност й съсипа връзката....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ох защо всичко трябва да минава през компютъра когато на живо нещата имат дори и лека спънка?
отиди и говори с нея ако ще да говори говори ти задавай въпроси(сериозно и спокойно но не прекалявай)
тва с компа е много тъпа идея(с извинение)
ако не ще да каже каквото и да било и да увърта казваш й че докато не ти каже нещата как стоят няма да й говориш ....другият вариант е направо да я отрежеш временно(ама не да късате ми просто да се държиш студено) за да схване за кво иде реч и ако и тогава си трае махай я и тва е
Тя ако знае какво прави, нито във фейсбук ще остави доказателства, нито в телефона си.
Авторе това "чувство" за изневяра само на хорските приказки ли се базира?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Без никакво заяждане... какви са тея смси към обвързано момче, ако ще да ви е най-близкия приятел? Такова приятелство не знам. И моят най-добър приятел е момче и никога не съм му говорила/писала такива излияния дори, когато е бил необвързан. Ми да, дразни. Мен също би ме подразнило, ако бях приятелката му. Не е до пуста ревност, а до малко прекалено близки/натрапчиви отношения между приятели, които щеш не щеш навеждат на съмнения. Моят приятел не е ревнив (или поне е в напълно нормални граници), но ако по някаква случайност попадне на такова нещо, няма значение кой колко мил другар ми е, бих си изяла здравия скандал. И с право.
По темата: Следи и реакциите, когато говорите за това. На хората им личи, когато лъжат. Едва ли е толкова печена, че да те гледа право в очите и без никаква сянка на неувереност да те излъже.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
хаха правиш п*ткенски истории .. това е доста грозна и долна постъпка.
Щом толкова се съмняваш в нея, я скъсай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Сиси го е казала много правилно. Ако моят приятел види такива неща в телефона ми, ще се караме, при все, че е последният човек, когото бих нарекла ревнив. Ако аз намеря такива неща в неговия - същия резултат. Не е нормално просто. Неслучайно на немски има два израза, които значат "обичам те" - единият е за приятели и не е прието да се казва на гадже, другият е само за гадже и никой не го казва на приятелите си.
И аз съм съгласна с Пантерката и Сиси. Може да е без никакво основание, ама т'ва Обичам те и Липсваш ми и други такива тинтири минтири, ще бъдат повод за сериозен разговор. Няма да го късам моя, дори сигурно няма да се развикам, но ще седна и ще поискам обяснение.