- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
И какъв е смисълът да си правя тест за бременност 5 дни след случилото се, при положение, че няма да е изобщо точен.
ми няма ли някв шанс да изчакаш още 2 дена и да си направиш тест
вместо да очакваш да попаднеш на врачка във форума?
Майкоооо стига стига днеска се насмях на пикли ...
Тест на бременност се прави 12-15 дена след половия акт ... !!!
Какви са тези ваши логики !!! на 1 минута забременяла
Докато простотията и необразоваността броди по нашите земи, шанс за просперитет няма.
Аз пък мислех, че е на 14ят ден... странно?
Ем ако е свършил дори малко в нея дали ще усети, или трябва да се източи целия, за да се усети нещо?
апфуфу
най рано теста може да отчете правилно на седмия ден
друг всеизвестен факт е че тестовете отчитата когато и квото си искат, щото са химия, а химията се прецаква.
Ти си потенциалният татко значи...
Уж се усеща,но половинката ти е 14годишна,без кой знае какъв опит.
Няма как да разчиташ на адекватна преценка и ти като по-опитен би трябвало да си в състояние да се сетиш за тая незначителна подробност.
Хайде сега,идете по някое време до аптеката,поне да ви е мирна главата и на двамата и друг път без такива изцепки.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Относно всички "умници", където обиждате момичето .. идете се гръмнете някъде, защото не дай си Боже, утре Вашата дъщеря пише по форумите такива въпроси, не знам дали ще ви е приятно , мили мои . Вместо да дадете съвет, вие я плюете. Смешки. Имаше няколко качествени коментара, и малката, наистина се образовай малко на тема секс .. И се пазете повече с твоето момче. И запомни едно - Хората не са свикнали на такива теми и малко са онези, които ще ти влязат в положение. Така че, вместо да разчиташ сега за някаква помощ. била тя само в нета, другия път нека ти е за урок и не ти се налага да търпиш такива коментари ! На 100 % съм сигурна, че не си бременна, просто бъди по-спокойна и самоуверена и най-вече умна и образована във всяка една сфера, важна за теб! Само на 14 си !
мани кавичките мацо, щом не пускам такива теми е очевидно че съм по умна от нея
и моята дъщеря никога няма да е толкова необразована че да се чука без капут и после да реве по форуми
обаче явно на някой хора им се бута бебешка количка, щото без гума било по-яко.
Ще си понесе последствията рано или късно!Ся може нищо да и няма,ама не е гаранция ,че следващия път няма да е цъфне!
maDamn
на дъщеря ми ще напиша всичко което трябва да знае за секса на листове хартия, и ще ги чете всяка вечер преди да заспи по 3 пъти след като навърши 12 години
Колкото до тестовете - има и такива, които отчитат на първия ден от закъснението на цикъла
Честито!
десет
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Може да ти закъснява заради възрастта, но за да си сигурна, купи си тест или посети гинеког.
Здравейте аз пък имам друг проблем.След седмица с приятеля ми правим 2 месеца.Идеята ми е да купя сметана и да слагам там където ще го целуна.Дали ще му хареса?