.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Exclamation Проблем с вписване на Скайп

Здравейте!
    Днес докато играех на компютъра ми угасна тока и после когато го пуснаха се опитах да се впиша в скайп и ми изписва това Отваряне на Скайп е невъзможно.Вече сте вписан.Моля, отпишете се и опитайте отново.
    Влязох с другия си скайп и си гледам моя е офлайн не е хакнат пиша съобщение те не се изпращат следователно скайпа е офлайн не е на инкогнито! Моля, ако някой знае как да го оправя да ми каже защото в другия скайп имам важни абонати който ми трябват, а не им знам скайп имената. Благодаря ви!

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    преинстал на скайп и чистене на регистри?

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    преинстал на скайп и чистене на регистри?
    преинсталирал го не става, а това с чистенето на регистрите може ли да ми обясниш по подробно как става че не съм много наясно

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Махаш скайпа
    Теглиш CCleaner
    Пускаш Registry Tool
    Поправяш всички грешки
    Рескаш компа
    Инсталираш скайп 5.5

Махаш скайпа
    Теглиш CCleaner
    Пускаш Registry Tool
    Поправяш всички грешки
    Рескаш компа
    Инсталираш скайп 5.5
    не мога да изтрия регистъра излиза ми ето това ? как да го изтрия ? > h t t p :// imageshack .us/f/135/312312i.png/

Цитирай Първоначално написано от PzxAHw Виж мнението
    не мога да изтрия регистъра излиза ми ето това ? как да го изтрия ? > h t t p :// imageshack .us/f/135/312312i.png/
    Ти май не си много на ясно, какво точно се опитваш да направиш!!! "Wax" - ти каза да свалиш програмата "CCleaner"
    (можеш да я свалиш безплатно от >> ТУК <<)

След това стартираш програмата и сканираш регистрите за грешни и празни записи... Програмата ще пита дали да запази резервно копие на сегашния регистър - най-добре да го за запазиш! След това му даваш да поправи всички грешки!

По-скоро проблема е в:

C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Skype\shared.x ml

Нещо, което CCleaner не забърсва. В този тъп xml се пазят невероятно сложни настройки, плановете за превземане на света и тайните рецепти за алкохол на извънземните, които живеят на обратната страна на Луната. Всеки път, когато великолепният скайп се сгромоляса, спокойно изтриваш xml-а(а в някои случай - наложително: цялото съдържание на папката "C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Skype\", което води до губене на кешираната хронология). Апропо, това при Win7/Skype 5.8.0.158. Skype генерира xml-a наново, а задклавиатурното устройство стиска палци всичко да мине наред.

ПП. И да, препоръчително е да ползвате версия на скайп след 5.8.0.154, а не стара версия, като 3.8.0.180 в комбинация с Gigabyte-ска лан карта(както правят разни хора). Неприятно, но се случва и Hijack Session(reverse_tcp)+DLL Remote Code Execution...
    Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
    авторитетный ответ: 95.43.28.133
    вторичный ответ: 85.14.6.98
    Sponsored by: Реактивная Tехнология

Махаш скайпа
    Теглиш CCleaner
    Пускаш Registry Tool
    Поправяш всички грешки
    Рескаш компа
    Инсталираш скайп 5.5
    Направих това което ми каза и все още не мога да си вляза с скайпа... проблема си е същият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си