.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Hybrid View

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    А дедовия даде ли ти го? Ако още не ти го е дал, значи това е причината за милостта му. Такива, като тоя, са за съд. Прокурорите на такива не прощават.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Ако има 14 , не е подсъдимо.

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Ако има 14 , не е подсъдимо.
    Подсъдимо е до 18. Дотогава е прокурорско чадо. statutory rape /end

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Ако бях на мястото на баща ти бих провела много много сериозен "разговор" с въпросния господин.
    Като се поставя на мястото на бащата, си представям хомо приключения с извращения, като вторият тек ще е некрофилски.
    Temet Nosce

벨야카

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Подсъдимо е до 18. Дотогава е прокурорско чадо. statutory rape /end

Чакай , че уча право Доколкото си спомням , има значение само възрастта на момичето , а не на мъжа = > т.е. ако е пълнолетен е без значение дали е на 19 или на 65.При взаимно съгласие и при възраст на девойката от минимум 14 не е правно наказуемо.Имаше някаква специфика и при навършени 16

Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Чакай , че уча право Доколкото си спомням , има значение само възрастта на момичето , а не на мъжа = > т.е. ако е пълнолетен е без значение дали е на 19 или на 65.При взаимно съгласие и при възраст на девойката от минимум 14 не е правно наказуемо.Имаше някаква специфика и при навършени 16
    Има нещо такова. Ако е над 16 е по-добре, но писне ли, че е била насила.. дали тя, дали майка й, тоя тип ще има много ядове.
    Temet Nosce

벨야카

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Моме, освен, че баща ти може да му изтупа прахта на този, и ти ще си го отнесеш.
    Човека е женен, мислиш ли, че ще вземе да се разведе с жена си, за да е с теб? Хвани си неженен мъж под 30-те, ако искаш да не се криеш от вашите и от жена му и да не ти се налага да се притесняваш, че може и да го осъдят.

Голям фен

Exclamation

Дори и наистина да те обича, това не ти дава право да разваляш семейството на човека ... Ти си пълен боклук който гледа само собствената си изгода !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Град
    balgari,ruse
    аз не съм боклук той няма деца а ако аз съм боклук баща ми какво трябва да е !!! той заряза 3 деца и мама !! да да си гледа кефаа!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си