- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скрита връзка
А дедовия даде ли ти го? Ако още не ти го е дал, значи това е причината за милостта му. Такива, като тоя, са за съд. Прокурорите на такива не прощават.
Temet Nosce
벨야카
Ако има 14 , не е подсъдимо.
Чакай , че уча правоДоколкото си спомням , има значение само възрастта на момичето , а не на мъжа = > т.е. ако е пълнолетен е без значение дали е на 19 или на 65.При взаимно съгласие и при възраст на девойката от минимум 14 не е правно наказуемо.Имаше някаква специфика и при навършени 16
Моме, освен, че баща ти може да му изтупа прахта на този, и ти ще си го отнесеш.
Човека е женен, мислиш ли, че ще вземе да се разведе с жена си, за да е с теб? Хвани си неженен мъж под 30-те, ако искаш да не се криеш от вашите и от жена му и да не ти се налага да се притесняваш, че може и да го осъдят.
Дори и наистина да те обича, това не ти дава право да разваляш семейството на човека ... Ти си пълен боклук който гледа само собствената си изгода !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
аз не съм боклук той няма деца а ако аз съм боклук баща ми какво трябва да е !!! той заряза 3 деца и мама !! да да си гледа кефаа!!