Момиче, вземи се осъзнай. Остави разликата във възрастта, нищо че може да се считаш за негова дъщеря. Но забравяш факта, че той има семейство и има супер голяма вероятност да има и дете. Като се поставиш на мястото на детето, би ли ти било приятно това? И още повече: престани да бъдеш толкова наивна. Явно му е писнало от еднообразното и от брака му и си търси някакво ново сексуално преживяване, и в тоя момент се появяваш ти.

Цитирай Първоначално написано от nan4eva Виж мнението
Но ако той не ме обичаше щеше ли да ми обръща внимание щеше ли да е мил, чаровен , внимателен, да ми угажда на капризите .
Точно затова той ти обръща толкова много внимание, само за да получи онова, което си е поставил за цел. Най - добре , докато не е все още късно да се откажеш от него и да си продължиш живота. Има толкова много момчета на около твоята възраст, които също могат да те направят щастлива.

И защо ли си мисля, че ти в него намираш по-скоро бащинска любов и закрила - това, което ти е липсвало в детството. Липсвало ти е такова внимание и сега затова толкова наивно вярваш на лъжите на тоя мъж, който се съмнявам да те обича. А за развод да не говорим - надали ще се случи такова нещо.