.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тя не вижда истината за гаджето си !

Най-добрата ми приятелка ходи с гаджето си от ...близо година,но в последните месеци се карат така доста (до колкото знам) и тя ми е казвала,че има нужда от нещо ново и различно.През този месец скъсаха 2 пъти и пак тръгваха.Момчето не е лошо ,не го познавам много добре ,но според мен нещо му има...или пък проблема е в нея?!
    Разказвала ми е какви глупости е правил,когато са се карали и когато тя му е казвала,че ще скъсат:
    -разкървавявал си е ръцете
    -думи от сорта на 'ще се самоубия'
    -седял е с часове пред тях да я чака да слезе
    -звънял и е по 30-40 пъти
    и много други ,за които аз не знам...
    Днес се оказа,че тя пак е искала да скъса с него,но той отказал.Дойде пред даскало да я чака,тя ме накара да се крием от него,за да не се засичат,но се видяха и тя избяга.После ме накара аз да говоря с него и да му кажа да си тръгне и уж си бил тръгнал ,а после тя ми каза,че я е чакал при метрото.Забележете тва са ...поне 5 часа .
    Днес и беше говорил ,че не може да живее без нея,че щял да се самоубие,преследвал я едва ли не ,когато излизала с майка си днес до магазина и някакви такива.
    Сигурна съм,че и тя има вина,защото ту ми казва "Аз ще тръгна с него,обичам го,но не искам да се държи така" и после ми казва"Дори и да съм с него ще си търся да си намеря някой друг ако мога".
    ПИТАМ за какво и е да тръгва с него като ще си търси през тва време друг?! НЕ ЗНАЕ КЪДЕ Я СЪРБи....

И според мен той има някво психическо отклонение.НЯкаква зависимост е развил ,което е мнооого лошо ,но тя не ми вярва и дори и харесва.Изклюкари ме на него за това,което мисля ЗА НЕГО и той в отговор казал,че 'ако трябва и през нощта щял да я чака,защото я обичал' и след тва тя ми се изсмя за това,което и казах...

ЕМи знам,че решението си е нейно,казах и го ,но супер много се дразня,че е няква непостоянна в тва нещо.Говори ми всеки ден какво се случва иии... абе просто нямам думи за глупостта и!

Та интересно ми е вие какво мислите за нейната история?Дали момчето просто я обича или има нещо гнило?Между другото тя е на 18,а той е около 22 годишен

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Може да ти е приятелка, но тези решения са си изцяло нейни.. Ти не си никоя да се опитваш да ги вземаш вместо нея. Дръж си нослето далеч от чуждите работи.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Повече от фен Аватара на antineutral
    Момчето определено има проблеми дали от наркотици дали наследствени. Колкото до момичето тя май по-скоро трябва да влезе наясно със себе си. Отстрани поне така изглеждат нещата. Иначе как са нещата в действителност съм напълно съгласен с Eclipsercho все пак са хора на възраст годна за вземане на решения.

Banned Фен
    Има наистина проблем ... те да се оправят остави ги не е малка

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    ъм.. първо тва са си техни работи. После като стане нещо ще те обвинят теб. А иначе.. те ще са си виновни. Не се бъркай.

Инак тоя нейния е някъв лигоч. 22 годишен пък като 3 годишен. Нищо няма да направи, само плаши. А докато му се връзва на глупостите той ще си развява трибуквието както иска. Просто пича има неизживяно детство и иска някой да се грижи за него, щото е прекалено глезен за да се оправя сам.

Тя може да спре да му бърше сополите от съжаление, щото това е огромна грешка. Реже директно и не се занимава повече с него. Пича нищо няма да направи, само и вменява вина, щото вижда че тя кълве.

И тъй

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Ама аз не се бъркам бе хора!!!Тя когато иска съвет от мен аз и го давам и си казвам мнението.Отдавна видях,че и тя не знае къде се намира,но нямам правото да се меся.Знаммммм го!
    Сега вече нищо повече няма да и казвам.Като ми иска съвети няма да и давам И така.

Иначе той не е наркоман...но има нещо в погледа му,което не ми хареса като го видях днес.Просто не мисля,че някой психически стабилен би направил нещата,които прави той. Иначе е някъв много добър,но това не е извинение според мен.Рязане на вени,ръце...изкарване на нерви...някви такива думи свързани със самоубийство...да седи и да я чака като някой луд с часове за да слезе или пък да и звъни на пожар по 100 пъти... Нее знам...Тя явно не го вижда от тая гледна точка.

Просто трябваше да ви попитам ,какво мислите по тази тема,защото и без това няма с кого да говоря за това.Живота си е неин и тя си решава.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ам питаш - отговаряме.

На момъка нищо му няма с психиката. Просто е свикнал някой да му бърше дупето и да ходи след него. Родителите му така са го научили. В бъдещата си жена ще търси майка си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Остави я. Тя е достатъчно голяма, за да реши с кого какво да направи. Не се бъркай в техните отношения, че накрая, когато те са си добре - ти ще си виновна заради проблема им в момента.

А и както ти казаха по-горе: момчето надали има смелостта да се самоубие и подобни. Просто прави така, че тя да може да остане с него. И така.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си