- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как ще реагирате, ако ви съобщят, че (ще) ставате баща/майка
Представете си![]()
Имали сте бурна, изпълнена с емоции нощ. Всичко е прекрасно. Приключва работата, заспивате. Но дали защото е имало част под чаршафа или просто е било тъмно е станал някой гаффф След няколко дни момиченцето усеща някой необичайни неща и иска да се увери, че всичко е нормално. Отива при чичо доктор ...
Шо стана бре докторе ?![]()
Ами ... млада госпожице, да ви е честито, ще си имате наследство![]()
Как ще реагират момчетата след като научат от момичето и обратното - как ще реагират момичетата като чуят от чичо доктор ?![]()
Eдна пичка по повод 1-ви април реши да си направи в най-удобния момент бъзик с мен - знаем, момичетата в актьорското майсторство имат големи заложби, това и стана - видимо беше притеснена и взе да ме пита ...
"Ти преди няколко дена ползва ли презерватив?"
Аз се шашнахВикам ми много ясно ти не видя ли
Тя каза още някой неща които забравих ... за да достигнем до края :
"Ами имах странно неразположение тези дни и отидох на лекар ... тва нещо дето ми каза .... май съм бременна :S "
... не знам защо, но тая новина ме направи мнооооооооооого щастлив![]()
тя само ме изгледа едно странно и ми прасна един шамар![]()
викам и ооооооу ко прайш бе мойто момиче![]()
тя зе да се хили и вика "първоаприлска шегаааааааа ... ама се радваш а ? другия път поне 2 презерватива слагаш !"
Я разкажете и вие малко. Как бихте реагирали и ако сте имали случка - разкажете я![]()
И ти си се вързал веднага. На първите дни е имало странно неразположение? Аххххм. Бързо си се вързал, ама предполагам от паника.![]()
И на мен първата ми приятелка така ми каза.
- Бременна съм.
- Купи ли си тест?
- Да?!
- И колко струваше.
- ?! 3 лв (примерно.. вече не си спомням точно колко беше)
- Аха. Добре, защото майка ми искаше да си вземе.. май ще си имам братче.
- Еми хубаво де, ама и аз съм бременна.
- Може, ама ме интересува как да кръстим брат ми, като се роди?
При, което ми се разсърди.![]()
Последно редактирано от Irti : 04-06-2012 на 13:01
Хаха на мен са ми правили бъзик само, че по тея телефонните прецаквания с това и да викажа, като се обади "бащата на момичето" не ми стана много харашоАма иначе... ами как, всеки ще бъде стреснат, едва ли някой веднага ще осъзнае какво се случва
![]()
Ако ми съобщят ,че ще ставам баща...ще си проверя гащите , дали нямам пишурка!
Точно в тоя момент майка няма какда стана така че: ще се изсмея.
Инак- зависи в кой етап от живота си съм, какво ми е положението. Вероятно бих се зарадвала,но сега да ми цъфне новиата,сигурно ще се заровя в дън земя.
Последно редактирано от granger : 04-06-2012 на 14:18
maDamn
По темата: Живота ми ще мине на лента![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако се случи сега, сигурно ще си изкарам емоциите на бащата, пък после ще го мислим.
След някоя и друга година бих се зарадвала. Предполагам.
И спря да се върти за миг земята..
След 2-3-4 години ще се зарадвам много. Сега бих се стреснала много. Но май не бих го махнала.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Първо в момента е невъзможно, второ ако беше възможно- директно "Къде наблизо правят аборти?" ;дд
Вероятно ще успея да го осмисля 3-4 дена след като се случи ... и тогава съвсем ще се паникьосам и ми се прииска да се метна от някъде ;д
След 4 - 5 години съм по - съгласна да чуя тая новина, но на тая възраст бих се стреснала доста и бих се чудила какво да направя. Животът ми ще мине като на лента пред очите ми.
Приятелят ми най - вероятно ще се зарадва, поне така си мисля , доколкото го познавам.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е как така, аз съм жена, не съм идиот, знам какъв е шансът да съм бременна, старая се да внимавам какво точно с кого правя...и ще ми е адски тъпо, ако стане нещо случайно...на 22, учеща, работеща, без приятел с бебе ще ми е 6+
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Тия работи не са за шега. Не бих се "пошегувала" по тоя идиотски начин с който и да е, защото знам колко са дълги няколкото минути докато чакаш резултата от теста със сълзи в очите.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
75-те емотикони в първия пост ме разсеяха, но май разбрах какво имаш предвид.
Не знам как бих се чувствал, сигурно странно .хахаха
Ухахахаха,добре се е получило при теб-като гледам мацката май е била от тролнатата страна.
На мен-ми,не,няма как да ми се случи.
Първо-имам достатъчно работещи мозъчни клетки,за да се предпазвам от подобни случки.
Второ-Обикновено си подбирам хора с подобно на моето мислене,така че застраховката става 2х.
Трето-хохо,Висшите сили не биха се изгаврили така с мен. хДД
Ако все пак се случи,ще се събудя,както винаги и ще си припомня,че преди лягане не е добра идея да се хапва.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
случвало ми се е и бях малък ... на 16 . Това правеше ситуацията още по-напрегната , момичето ми се обади в 17:00 часа , не беше 1 ви април а обикновен вторник , каза че си е правила тест и са изленали 2 черти , при което аз е питах около 10 пъти дали е сигурна и е заплаших , че ако ме лъже ще е краят и ще е убия :д , но тя беше твърда . До 19:00 , когато се срещнахме това бяха най-дългите ми и тежки часове до тогава... мисля , че получих няколко микроинфаркта , а и живота ми се е скъсил с 10 години ... бях се обадил на доста хора и бях уредил час за събота при гинеколог и така нататак...в крайна сметка когато се видяхме тя ми каза че се шегува. В 10 сек . смених 20 физиономии , докато тя се заливаше от смях , аз се смеех и ставах мн нервен и сменях агрегатните си състояния , незнаех да и шибна ли един шамар и да е убия или да се радвам , в крайна сметка и теглих майните и си тръгнах , после дълго време ми се моли докато и простя
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ако ми пука за нея ще го мисля, ако не.. да се оправя както може
Познавам си достатъчно добре организма, за да не ме изненада подобна новина. Така че още преди лекарското потвърждение, вече ще съм си избрала клиника за аборт.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Scarface_; shmatarok
Тая е за трепане бе, кви шамари, кви 5 лева.
Welcome to the Jungle...