.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Майна, не се научихте ,че след като има презерватие, здрав презерватив, той е свършил в презерватила,няма ак да си забременяла, Овулацията е 24 часа , около нея има фертилни дни, Можеш да си изчисляваш О,само ако ти е редовен цикъла!
    maDamn

Голям фен Аватара на adoreher
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Майна, не се научихте ,че след като има презерватие, здрав презерватив, той е свършил в презерватила,няма ак да си забременяла, Овулацията е 24 часа , около нея има фертилни дни, Можеш да си изчисляваш О,само ако ти е редовен цикъла!
    говориш на маймуна за ядрена физика
    i guess.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Майна, не се научихте ,че след като има презерватив, здрав презерватив, той е свършил в презерватива, няма как да си забременяла, Овулацията е 24 часа , около нея има фертилни дни, Можеш да си изчисляваш О,само ако ти е редовен цикъла!
    +1
    Като сте такива паники къде сте тръгнали да правите секс ...
    Здрав презерватив след края на акта ( независимо в теб ли е свършил или не ) > НЯМА БЕБЕ

Banned Фен
    Малко хора ще го разберат това ... вече ми писна да отговарям на пикли аз съм момче пък знам повече за цикъл , овулация и ... като нямат никаква Обща Сексуална Култура а да не говорим за трудни термини , който може би не са ги чували пък тръгнали Секс да ми правят ... седнете прочетете малко после да няма шибаняшки теми и хората да ви се смеят !!

Пример :
    Първоначално написано от angerfistCHO
    predi 3 dena pravih analen seks s priqtelkata mi vidqh che razbirash i ako moje da mi otgovorish iztochih i se v dupeto dali shte e zabremenqla zashtoto ne iskam da stavam bashta na 13 godini ;( molq te pomogni m

какво са фертилни дни?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от qna17 Виж мнението
    какво са фертилни дни?
    Ама то много трудно да напишеш в чичко гугъл .....
    http://lmgtfy.com/?q=%D1%84%D0%B5%D1...B4%D0%BD%D0%B8

На кратко - дни в които е възможно оплождане на яйцеклетката ( забременяване ).

Цитирай Първоначално написано от qna17 Виж мнението
    какво са фертилни дни?
    Като не знаеш елементарни неща къде си тръгнала да правиш секс? Първо се образовай малко!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Като не знаеш елементарни неща къде си тръгнала да правиш секс? Първо се образовай малко!
    на същото мнение съм Тръгнали сте да правите секс без дори малко да сте се образовали. ТО и аз съм девствена, но поне знам тези неща, които са нужни на всеки един човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си