.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на shaunaa

Той - моята недостижима мечта !

Ее,това беше всичко от мен, надявам се на някакви съвети и искам да ви благодаря, че отделихте от времето си, за да прочетете моята история !!!
    Последно редактирано от shaunaa : 04-25-2012 на 06:48
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ееех, филми, филми.
    Или му казваш/показваш, че го харесваш или си седиш на задника още 9 години (или докато не ти дойде акъла в главата). Друго няма какво да направиш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Ееех, филми, филми.
    Или му казваш/показваш, че го харесваш или си седиш на задника още 9 години (или докато не ти дойде акъла в главата). Друго няма какво да направиш.
    Точно. В големи филми си се вкарала, а в действителност е толкова лесно - казваш му това, което наистина мислиш и чувстваш и това е.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъъъ струва ми се че тоя чаршаф може да се смели в три изречения без да се загуби есенцията, особено щом на пръв поглед мяркам 7 клас. Мисля да пропусна четенето на пълната версия. Някой навит да го смали?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Точно. В големи филми си се вкарала, а в действителност е толкова лесно - казваш му това, което наистина мислиш и чувстваш и това е.
    ++++

Ако те отреже, той губи.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ъъъ струва ми се че тоя чаршаф може да се смели в три изречения без да се загуби есенцията, особено щом на пръв поглед мяркам 7 клас. Мисля да пропусна четенето на пълната версия. Някой навит да го смали?
    Момичето харесва друго момче вече 9 години, от детската градина още. Не знае дали да му го каже. Това е общо взето.

Говори си с него, сближете се малко. Тогава чак му кажи или намекни.
    Ако му изтрърсиш, че го харесваш е малък шанса да станат нещата както трябва. Момченцата 7 клас са си още дечковци и са на съвсем друг акъл.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем... нека почака още 9 години. Тогава ще са пълнолетни и ще могат да се държат за ръчичка. А ако всичко върви по план ще могат да се целуват преди сватбата. И секса ще е през първата брачна нощ разбира се. Като награда .

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

+това не може да му го каже, само щото я е страх да не я отреже. Големи дертове си имат хората напоследък

Е тя не иска да му каже и очаква, че като го зяпа през часовете той телепатично ще разбере.
    Авторке, вие двамата провеждали ли сте нормален разговор някога?

anonymous708973
    Guest
    Авторке, позната ми е тая ситуация, а не мога да отрека, че в детските душевни трепети има нещо сладко. Това, което ще ти дам като съвет, е да спреш да го идеализираш - нито е недостижим, нито си заслужава да пишеш "Той" и "Му". Не е Бог, а момче като всяко друго.
    Покажи му, че го харесваш, защото е тъпо да го направи твоя приятелка. Напиши му писмо, смс, седни до него в клас... това, че си дава вид, че не те забелязва, нищо не значи. Вземи му скайпа, пишете си дълги прочувствени чатове вечер и прочее. Има някакъв чар в тия истории. На по-късна възраст не трябва да ги правиш такива, ама си 7. клас още и ти е разрешено Не си загърбвай ученето, тая година ти е важна, пък и ако той отиде в друга гимназия, ще го забравиш най-вероятно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си