- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва....
Има едно момче в училище, което страшно харесвам. Незнам дали той ме харесва, въпреки че най-добрата ми приятелка е сигурна, че и той си пада по мен. В училище той ми се усмихва, гледа ме и търси начини да ме заговори.Та питам според вас той харесва ли ме. И ако е така как да му призная за чувтвата си към него и въобще трябва ли да го правя. В смисъл само на 12 съм... и съм от срамежливи момичета(но съм умна)... С него имаме общи интереси като скейтборд, гледаме анимета
, и т.н
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 04-25-2012 на 07:49
Никой от форума не притежава способността да гадае. Съмнявам се че дори имат карти Таро и кристална топка под ръка, които да им помогнат. Т.е. ние няма как да знаем дали той те харесва.
Щом ти хвърля погледи и се опитва постоянно да завърже разговор с теб, значи сигурно наистина има някакви симпатии към теб. Можете да излезете някъде и да му признаеш своите чувства.
Колкото до това дали да го направиш, заради крехката си възраст, е само твое решение.
banned !!!
Последно редактирано от Monica Al-Hamaideh : 04-25-2012 на 15:29
Temet Nosce
벨야카
Оооо, ето ти следващата песен за караоке. Ама ще е private show :P
Много бързаш да му признаеш за чувствата/симпатиите си. Първоначално излез с него, разходете се, прекарайте някакво време заедно и виж дали ще си допаднете , и има ли смисъл да пробвате.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1
Щом се опитва да те заговаря, говорете. Щом имате общи интереси, имате теми за разговор. Не му признавай веднага чувствата си, а първо се сближете. Ако и той те харесва, нама да е трудно. Излезте, прекарайте си добре и... горе пише.
ако те е срам да го поканиш да излезете само двамата, направете го в компанията на общи приятели или изобщо някакви приятели. Успех!
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
От личен опит те съветвам, да не излизаш с момче от класа ти (не питай защо-птосто знам).
Според мен ще е много забавно да излизате (щом сте още малки само това за сега), или да си ходите нагости и да гледате Нарyто :P, но ако възнамерявате да ходите изчакай да свърши годината, и лятото се занимавай с него. Това не ти го казвам за да си повишиш успеха - Нее
Казвам ти го, защото от класа ти ще се намери все някой идиот, който да ви развали кефа. Така, че изчакай лятото и тогава си правете каквото искате заедно... и ако случайно тръгнете... и мине време... и вече се чувствате различно, винаги завърши приключването на една връзка с думите ,,но нека си останем приятели'' ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го кажи!!!
До това как да му кажеш - преди да го направиш поеми си дъх и застани няколко минути мирна докато си повтаряш ,,ще му кажа, ще му кажа, всичко ще бъде наред,, и т.н
След това просто отиди при него и го дръпни настрани от неговите фр... Бъди спокойна. От там нататък зависи от него![]()
Да, знам че никой не е медиум. Аз просто искам да напишете вашите мнения по въпроса. Другото от което се притеснявам са родителите ми. Как ще реагират, ако между нас стане . Немога да ги излъжа, защото те винаги познават.![]()
Последно редактирано от CooL_GirL12 : 04-26-2012 на 07:50
На вашите им кажи, че сте само много добри приятели, и гледай да не ви видят ако се целуватe![]()
Каквото и да правиш гледай да не го игнорираш - получава се тъпо ..
Мерси, но рабрах, че това момче вече си има гадже.В аск анонимно го бях питала дали ще излизне с мен, и той каза "не". Но ви благодаря за отговорите!