.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Помощ!

Hybrid View

Unhappy Помощ!

Харесвам момче,но той ме мисли за глезла,а аз не съм такава.Малко съм стеснителна и не мога да му призная,че го харесвам.
    Какво да правя?

Мега фен Аватара на Зайче..
    Вие лично познавате ли се? Ако да от колко време?
    Като те мисли за глезла ти си помисли малко дали си такава или не, защото той едва ли ще те смята за такава без никаква причина. :д

Виждаме се от време на време..Просто той не ме е опознал
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Вие лично познавате ли се? Ако да от колко време?
    Като те мисли за глезла ти си помисли малко дали си такава или не, защото той едва ли ще те смята за такава без никаква причина. :д

Мега фен Аватара на Chacho
    "а аз не съм такава."

Тва, че ти го казваш, не значи, че е така. Човек най-трудно признава слабостите си пред себе си.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Поне всички хора казват така..
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    "а аз не съм такава."

Тва, че ти го казваш, не значи, че е така. Човек най-трудно признава слабостите си пред себе си.

За да те мисли за такава, значи си има причина. Може да даваш такъв вид по начин , по който се държиш, говориш, ходиш.. и тн. Стеснителна си за да признаеш, че го харесваш.. По - добре първо се опитай да разбереш дали той има нещо към теб и тогава прави каквото и да било.
    P.S и във всеки случай се опитай да промениш мнението му, че си глезла.. ако всъщност наистина не си такава

Мега фен Аватара на Chacho
    Искаш ли да ни опишеш историята, за да можем да ти дадем съвет, а да не говорим празни приказки?

Второ, за да има мнение, че си глезла, то или се познавате, или не му е време да му признаваш нищо.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Понякога не е задължително човек да те познава напълно, за да знае какъв си. Ако се държиш по-лигаво дори от притеснение /случва се понякога/ може да е забелязал и да си е изградил такова мнение за теб. С една дума опитай се да водиш нормални разговори с него и се опитай да му покажеш, че не си глезла. Ма ако си си глезла и оплескаш нещата още повече се отказвай за най-добре.

пс: Не бързай да му казваш, че го харесваш след като казваш, че дори не те е опознал.. земеш да го изплашиш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си