Преди година бях в същата ситуация... както й да е - не завърши добре, но важното е, че беше забавно!
Съветът ми е никога да не се захващаш с някого от твоя клас или училище... но след като вече си го направила...

Добре ще е 1-во да му пишеш по скаип/facebook, защото ако отидеш при него в училище сигурно ще си помисли ,, защо тая е тук,,
За да не попадаш в такава ситуация започни по нета като направиш перфектно впечатление - бъди забавна но и леко загадъчна. Когато се видите на живо продължавай да се бъзикаш с него - кажи му нещо от сорта на ,, Ей ти ли беше момчето с което снощи си писах'' или ,,Ти ли беше очерователният досадник, който снощи не ме остави намира'' или нещо подобно... По този начин ще го впечатлиш и ще му привлечеш вниманието... На следващата или по следващата вечер го чакай той да ти пише... после пак ти... и после той... бъзикай го в училище... говорете си... забавлявайте се... Впечатли го!!!
След като го обработиш ти е в кърпа вързан

НЕ БЪДИ СРАМЕЖЛИВА!! Когато си около него трябва да си отпусната и спокойна, за да не разбере намеренията ти по грешен начин ... и това, че момчето трябва да направи 1-вата крачка са глупости!!