.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    хахаха
    едва ли някога през живота си ще можеш да си позволиш "бракма"-та, която съм постнал, а този мерцедес след 10тина години ще бъде остарял, забравен и 2-3 пъти по-ефтин.
    Вярно Мустанга си е Мустанг, но онова грозното ферари което си постнал си е ужасТ...
    Мерцедеса може да е забравен, защото след 10 години ще пуснат още няколко десетки модела, а кажи ми мустанг колко модела имат за последните 10 години, че да не се забрави... нормално е да го помниш като пускат един нов на 2 години може би...

А след 10 години много малко хора ще могат да си позволят кола която харчи 20 или повече на 100км... защото бензина няма да е като сега 3 лева, а ще е 30... ако въобще все още има бензин някъде...
    "Всичко отдалечено от морето е провинция." Ъ. Хемингуей
    Може и да плува, може и да лети, но не го прави защото го мързи!

Мишинка
    BrainDamage

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от MaLyKoLiU Виж мнението
    Вярно Мустанга си е Мустанг, но онова грозното ферари което си постнал си е ужасТ...
    Мерцедеса може да е забравен, защото след 10 години ще пуснат още няколко десетки модела, а кажи ми мустанг колко модела имат за последните 10 години, че да не се забрави... нормално е да го помниш като пускат един нов на 2 години може би...

А след 10 години много малко хора ще могат да си позволят кола която харчи 20 или повече на 100км... защото бензина няма да е като сега 3 лева, а ще е 30... ако въобще все още има бензин някъде...
    май си нямаш никаква представа за какво говориш.
    само между другото
    Мустанг нов модел излиза през поне 7-8 години.
    аз не говорех за мустанга.
    след 10 години бензина няма да е 30лв/л., спокойно.
    след 50, може.
    а, да, споменах ли че нямаш никакъв вкус към автомобили?
    да, и това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си