- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да я спечеля?
такам...работата предполагам е леко банална но все пак ще пиша с надеждата, че някой ще помогне. Има го това момиче което много харесвам и донякъде мисля че и тя има чувства към мен. Принципно сме приятели, но не чак толкова близки, че да кажем че е "friend zone". Проблема е , че сме в един клас и се сещате че това води до усложнения плюс че тя самата трудно се сближава с хора още повече да има връзка. Таа ако някой може да изкаже мнение и евентуално помогне, ще съм му много признателен.
"Няма значение какво имаш,стига да натякваш на другите,че го нямат."
Приятели - friend zone - аще по-близки приятели... Ако съумяваш да я разсмиваш, забавляваш, да я караш да се чувства добре в компанията ти, бавно започваш да показваш чувствата си - погледи, усмивки... Постепенно може да напредваш, но да не я притиснеш прекалено. Все пак, тя не може да харесва някого, когото не познава. Е, възможно е, но само като външен вид.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
може да ти се струва невероятно ама утре на училище, като е пред теб, ще се направиш че искаш да минеш и ще я хванеш нежно за кръста и леко ще я дръпнеш. аз полудявам на мъжки ръце по кръста мии
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
покани я да излезете заедно някъде дори да е на среща в парка да си лафите пак ще свърши работа :д
само гледай да не стане така че тичаш след нея напразно и се окаже че си пада по друг
прегледай дали фронта е чист
Когато почнеш с "как да я спечеля" си загубил всичко. "Има едно момиче" е същата работа. Тва мислене ще те съсипе.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Няма начин това да стане , поради заглавието на темата или по-точно твоето мислене , chacho ти го каза .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Ако си сигурен наистина в това - действай.
Няма невъзможни неща. Всеки си е индивидуален, а нейния характер е такъв, че да не се доверява лесно на всеки. Затова ще трябва да положиш усилия и да се сближиш с нея. Започни да контактуваш с нея повече. Пишете си, говорете, покани я на разходка и така. След време, когато си вече наистина сигурен, че и тя отговаря на твоите симпатии - знаеш нататък какво да правиш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ползва израза, когато все още няма такова момиче. Тва е само в неговата глава и ще си набие здраво филми.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Е, фактически нея я има, съществува си момичето :Д
There is a girl...
Никъде не е казал, че неговото момиче прави нещо си.
Да се изразя и аз на английски, just a hunch... Може и да си я има. Ма не играе такава роля, квато влага във израза
Веднага да я кани на среща не е ли малко прибързано, при положение, че трудно се отваряла към хората. Гледай да си в една компания с нея, оттам нещо шеговито ( ама да не се направиш на шут ;д ) за известно време и то нещата са си до усет. Ако видиш, че реагира позитивно на мненията/шегите ти значи напредваш и би се освободила по лесно в твое присъствие.
Не се отваря трудно към хората, тва е на автора фантазия.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))