- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И сега какво правим ?
Момичето , което обичах ме заряза заради друг , но го преживях. А сега се влюбвам в момичето , което ме успокояваше или най-добрата ми приятелка ... Тя е уникална всичко , което някога съм искал от момиче , но ако и кажа съм почти 100% сигурен , че ще прецакам всичко. И наистина ми трябва някакъв съвет какво да правя![]()
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Ми кажи и на нея. Явно по трудния начин ще се учиш как се придърпват девойчета.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Преди бившата ти познаваше ли най-добрата си приятелка? Защото мисля, че сега и преди да срещнеш бившата си, момичето е била същата- уникалната, всичко, което искаш от едно момиче, но си бил сляп. Ако тогава си гледал в другата посока, тя явно е приела да имаш връзка с предишната ти. Което говори, че те познава достатъчно добре.Поговори си хубаво с нея за преди и сега, ако нещата стоят по описания от мен начин.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Всеки е уникален, перфектен, невъобразимо добър, красив, докато не го опознаеш напълно. Тогава осъзнаваш, че нещата не са толкова розови, колкото са ти се виждали в началото. Всеки има недостатъци, лоши навици етц. Ако смяташ, че ще развалиш всичко, ще я загубиш като гадже и като приятелка. По-добре недей.
Сигурен ли си в това, което изпитваш към нея?
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Най - добре е докато не си сигурен в своите и нейните чувства, да не действаш. Причината я знаеш.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥