.
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Флеш

Threaded View

Мега фен Аватара на tori
    Както казаха - до 10 мм флеша зараства почти до толкова, отколкото е започнато (стандартната дупка е 1,6, може би ще се свие долу горе толкова, но пак си зависи от еластичността на кожата, времето прекарано с флеша, големината и бързината с която си разширявал). Вярно е - боли, поне при мен беше доста болезнено, НО при всеки прага на болка е различен. По-добре си вземи 3 мм разширител отколкото с подръчни средства, седиш доста време - седмица поне, за да ти се оправи ухото, да свикне с новия размер дупка. После си купуваш петица, пак процедираш така и после следващ размер ако искаш и така нататък. Когато си вкарваш разширителя е добре както ухото, така и самия той да са намазани обилно с вазелин, много по-лесно е. Ако разширителя е от тези, дето са навити, е значително по-удобен. Като спиш препоръчвам да лягаш между две възглавници, значително по-безболезнено е. :дд Иначе го натискаш и едва се спи. Също и ако се получи инфекция (възможно е, затова разширителя и дупката се изчистват с кислородна вода), мажеш със Гентамицин, но не повече от седмица, защото си товариш организма. Ако все още не се е оправил флеша, отивай при пиърсър да попиташ. Има разлика обаче от инфекция (събира се гной в тъканта) и сцепване (ухото е надуто, червено и боли, тече кръв и има видима рана). При сцепване се връщаш на по-малкия размер като мажеш със крем Здраве, Нивея, Ежко-Бежко или подобни такива. Чистенето става с помощта на физиологичен разтвор, солен разтвор или розова вода, кислородната вода също става, но изсушава кожата, затова не я препоръчват за дълго използване. Аз я ползвах около седмица, не ми е навредила, но наистина изсушава и не е много добре за флешове. Спирта пък въобще не трябва да се ползва. Тааа... успех с флешовете.
    Последно редактирано от tori : 07-11-2012 на 11:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си