- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sad story :)
Здравейте на всички!
Значи, от много време харесвам едно момиче, което е от моето училище и е една година по голяма от мен. Почнахме да излизаме само двамата, но проблема беше там, че тя си имаше приятел, а аз нямаше как да и кажа, че имам чувства към нея... И тя изведнъж спря да излиза с мен, даже ме блокира в скайп.
Не знам какво да правя, дори и да и кажа ще е безмислено![]()
~Tiesto. <3
Извинявай, ама да опитваш да сваляш обвързано момиче, т'ва е......
Много ясно, че ще те блокира, ако е умна и държи на приятеля си.
Радвай се, че не му е казала, да вземе да ти направи малко естествен грим..
Момичето си има приятел. Ако е разбрала за чувствата ти може би е искала да прекрати контактите си с теб, за да не ти дава напразни надежди, че може да се получи нещо между вас.
Само завистта Ви е по - голяма от самочувствието .. xhxha ;D
Don't say anything., това, че е обвързана означава ли, че не може да общува с други момчета ? Да си пишат ? Друг е вече въпросът, че той може би и е показал интереса си... Но и там не намирам нищо лошо - тя решава дали иска нещо с него или иска да е с приятеля си. Все пак не са женени, а и той не е тръгнал да върти интриги и да ги разделя.
Авторе, само ти ли я търсеше ?
Ако съм обвързана и някой навлек ми пише по скайп и аз бих го блокирала.
Тя още ли си има приятел?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Няма смисъл да се занимаваш с нея, при условие , че е обвързана. Останете си просто приятели и недей да се бъркаш в техните отношения. Тя не е нито първото , нито последното момиче на тоя свят.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+1 за SmilezZz (харесва ми начина, по който разсъждаваш - не само тук, а като цяло във форума). Може да те е блокнала, защото е усетила чувствата ти. Може да не е искала да се самонараняваш по този начин напразно. Има си гадже, ти можеш само да седиш и да гедаш (и да се самонараняваш). Не мисли за нея, опитай да я забравиш. Отделен е въпросът дали си такъв мазохист като накои хора (...), че да продължаваш да се самонараняваш и не можеш да спреш... Както и да е, не се занимавай с нея.
Последно редактирано от blaaablaaablaaa : 04-28-2012 на 20:57
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Абе,хора?!Откажи се ,бе?!
Защо мислиш ,че има приказката "Там където има двама,няма трети".Много мразя такива навлеци с извинение,много ясно ,че след време щеше да си блокиран ,просто момичето не иска да си навлича проблеми.Обича явно приятелят си ,но явно и ти по никакъв начин не си успял да и привлечеш вниманието,лошо...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)