Историята на кратко
Живея извън България..Имам си приятел от около година..Преди той е ходил с една румънка, но тя си е заминала и прекратили връзката си, но поддържаха само приятелски контакт..Сега аз си дойдох в България за 2 седмици, а тя се е върнала..От около 2 години не се бяха виждали..Но сега той ми каза, че се виждат и излизат и са заедно, както и с мен също ха ха и стана голяма каша....По негови думи не я обичал, просто имал изгода от нея, че тя ще му направи документи за някаква фирма и т.н... Но тя го обича и иска да е с него и няма да го остави.. Тя знае за мен и аз за нея..Била казала, че като се върна ще ми направи живота черен..Както и да е..Та проблема ми, обичам го, искам да съм с него, но да го деля, било то заради изгода или не - няма да стане..Искам да му покажа по някакъв начин, че ако ме изгуби ще съжалява.. Всички му го казват, че ще е най-голямата му грешка ако направи така, че да го оставя.. а той винаги отговаря - Обичам я, каквото и да ми каже, че иска да се разделим, няма да я оставя..
Не знам какво да правя и как да се отърва от нея..Във всички случай няма да правя циркове и да и падам на нивото, а на него да му вдигам самочувствието...
Дайте ми някакъв съвет!
Години:Аз- 21, той-27, тя 23 или 24