Здравейте!След две седмици най-добрата ми приятелка има рожден ден и се чудя какво да й купя.Не мога да я опиша с една дума-тя е адски забвана,винаги помага в нужда,прави всичко за приятелите си.Пък е и хубавка-мислех за някаква козметика...Разполагам с сума между 40-80 лв.Моля ви кажете какво бихте купили вие
Благодаря предварително
Щом ти е най-добра приятелка, не й купувай поредните козметики, дреха, плюшена играчка и т.н. Банални са. Ние няма как да ти кажем какво би било подходящо за нея, ти я познаваш най-добре. Помисли какво би могло да я зарадва, измисли нещо символично за нея или дори за вас двете, което ще значи нещо. Никой не е казал, че трябва да й купиш непременно нещо. Ако имаш време, желание и въображение можеш да й направиш нещо. Давам пример: голям колаж с ваши снимки и спомени, който тя ще може да си закачи на стената. ((((:
Успех.
Козметиката е добра идея. Може да и вземеш някоя козметична чантичка, в която да сложиш спирала, гланц, очна линия, молив, червило, лакове, пила и т.н. Или някаква малка кутия за бижута и да и купиш гердан, обици и т.н. Помисли още, може да се сетиш за нещо, което е искала от много време.
Тя е твоята най-добра приятелка, ти си я познаваш най-добра и знаеш какво харесва, какво иска и т.н. До тук лесно, но картинката да си нямаш идея какво да купиш ми е позната. На едната ми най-добра приятелка винаги ми е супер трудно да и избирам подарък и винаги го мисля страшно много време главно, защото тя сама си купува каквото си хареса, а и защото някак си не се радва на подаръци дори да е искала въпросното нещо от супер много време. На другата за сметка на това дори в момента се сещам поне за три неща, които ще я накарат да подскача от щастие. Не знам какво да ти предложа освен типичните неща - книга, дреха, козметика... Бих те посъветвала просто да я слушаш внимателно, да се разходите някъде двете и да следиш какво си харесва и т.н. А и в краен случай винаги можеш да я попиташ.
вземи рамка за снимка с ваша снимка вътре
или албум
+хубав парфюм /за тия пари има доста хубави, нищо че не са маркови/
или някаква козметика
и цветя
момичетата на това се радваме най-много
играчки,дрехи и т.н.-излишно е, защото шансът да не й хареса е голям
Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./
Е,щом сте най-добри приятелки,няма как да не вземеш едно герданче,което да си разделите (със сърцата),но ако имате вече,вземи кознетика,за която сте си говорили и тя обича.И да не забравиш хубавата картичка с пожеланието,което тя заслужава