- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Повод за притеснение?
Silver_flower това, че пуша не ме прави автоматично нещо повече или по-малко от останалите хора във форума! Хайде да не си правите генерални изводи за живота ми от тази тема, ок?
draid родителите ми знаят, че пуша така че шамарите ги забравяме.![]()
пт: Днес не съм пушила и мисля да не пуша поне до лятото. Даже някакви хапчета може да си взема. Някой да ми препоръча някакви? И пълнее ли се от тях?
Ти пък много бързо разбра какви са родителите ми.. :д Някъде да съм споменала, че ми разрешават? Просто в нашето семейство не се бием помежду си, така че..
Отношението към цигари,алкохол и други пороци е пряко свързано с възпитанието. На мен никога нищо не са ми забранявали и въпреки това не пуша, при положение, че и двамата ми родители бяха пушачи, сега е само единият.
бих ти казала само едно спри да пушиш
от сега си сасипваш организма и не ти трябва тази отрова аз съм на 14 и не съм пробвала да пуша
сега е по-модерно да не пушиш![]()
И аз имах подобен проблем-беше ми много гадно на гърлото, особено като се събудя сутрин.
Открих, че е от смяната на цигарите. Сега си пуша черно малборо и съм си супер.
Silver_flower, недей да тръгваш толкова бойно.." ще си съсипеш живота","да умреш млада","неблагоразумни създания","скапани боклуци", че и родители/възпитание намеси...я се успокой малко, че дразниш.
Това, че човек пуши не го прави автоматично умиращ на 25, както и това, че си непушач не значи, че водиш здравословен начин на живот.
Айде аз ще пуша, ти недей да спортуваш, яж бързо хранене и пий газирано постоянно, пък ще си говорим после кой е по-здрав.
Стига с тия генерални изводи.Зайчето има проблем, не ви пита да пуши ли или не, защо обръщате темата?
^Благодаря, че пишеш по темата и не се правиш на голяма. Аз сега почти не пуша. Гледам да издържам и без цигари, само когато ми е по-нервно паля, обаче това пак не изчезва. Дори понякога започва да ми пречи и имам задушаваща кашлица. За сега не съм пушила от около седмица и имам никотинови дъвки.
Дали ще изчезне?
Е,добре де какво да направят родителите й?Да я набият?И това да поттикне желанието и за цигари още повече.Какво да правят хорицата,помагат на детето си.
Защо не поговориш с майка ти?Например,да излизате заедно на шопинг,да правите нещо,което ти помага да не мислиш за цигари.Всичките ли ти приятелки пушат?Ако не,излизай с някоя,която не пуши,карайте колело,спортувайте.Абе,с една дума,прави нещо,което да не ти напомня за цигарите и да не мислиш за тях..Успех.
![]()
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
на 17 съм и нашите знаят , че пуша
дразнят се, карат се, ама съм почти пълнолетна, така че..
ти си на 13, не мога да разбера що за хора са родителите ти, та нищо не ти казват по тоя въпрос
и те боли, защото сменяш цигари често
спри се на едни леки-0.3 примерно и си стой с тях
от такива каквито дойдат в момента ми е супер гадно като пуша и даже май ще ги отказвам съвсем..